Tortas ORBITA: Tortas ORBITA — sluoksniai: 1) gelsvas biskvitas sulaistytas kava su brendžio arba romo aromatu, 2) traškus šokoladinis,riešutinis sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą panakotą.
Tortas SMALIŽIUS: Tortas SMALIŽIUS — trys skirtingi lakštai (morenginis, rudas biskvitinis, geltonas biskvitinis) pertepami dviejų rūšių kremu (grietinės, grietinėlės ir virtu sviestiniu) su riešutais.
Tortas VAISINĖ PANAKOTA: Tortas VAISINĖ PANAKOTA — sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas, 2) purus grietinėlės ir trintų juodųjų serbentų deserto sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą panakotą, 4) purus grietinėlės ir trintų aviečių deserto sluoksnis.
Tortas su uogomis (Tortas PAVASARIS): Tortas su uogomis (Tortas PAVASARIS) — kakavinis biskvitas su cinamonu, perteptas grietinėlės ir baltojo šokolado kremu su vyšniomis ir šilauogėmis. Tortas PAVASARIS — su vyšniomis ir šilauogėmis.
Tortas KANKORĖŽIS: Tortas KANKORĖŽIS — specialiai kepti baltyminiai lakštai pakaitomis su trapiosios tešlos lakštais pertepami virtu sviestiniu kavos kremu su riešutais.