0

Jūsų krepšelis yra tuščias.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Pyragaičiai "Tortukas" maži Pyragaičiai "Tortukas" maži
  • Pyragaičiai "Tortukas" maži Pyragaičiai "Tortukas" maži
  • Pyragaičiai "Tortukas" maži Pyragaičiai "Tortukas" maži
  • Pyragaičiai "Tortukas" maži Pyragaičiai "Tortukas" maži

Pyragaičiai "Tortukas" maži - pt12

nuo (kg): 44 €

Price as configured: 22 €

/kg
Svoris, kg

Kaina priklauso nuo išsirinkto skonio

Svoris nuo ir iki, nes gaminant atsiranda paklaida.
Kuo didesnis svoris, tuo didesnė paklaida.

Maksimalus ženklų kiekis: 5

Maksimalus ženklų kiekis: 5

Maksimalus ženklų kiekis: 200

Maksimalus ženklų kiekis: 200

Pasirinkite failą

Nepasirinktas failas

Galimi failų tipai: jpg,png,jpeg,JPG,PNG,JPEG

Maksimalus paveikslėlio plotis: 9933 px.

Maksimalus paveikslėlio aukštis: 14043 px.

  • Neštuvai
  • Stovas 2 aukštų
  • Stovas 3 aukštų
  • Stovas 3 aukštų kalvio su lankais
  • Stovas 3 aukštų metalinis
  • Stovas 4 aukštų
  • Stovas 5 aukštų kalvio su lankais
  • Stovas 5 aukštų kalvio šviesus su šakom
  • Stovas 5 aukštų kalvio tamsus su šakom
  • Tortinė
  • Veidrodis

Price as configured: 22 €

Tortukas Aguoninis mažas: spec. kepimo, purus geltonas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu su aguonomis.

Tortukas Bičiulis mažas: medaus lakštai pertepami grietinės - grietinėlės kremu.

Tortukas Bonapartas mažas: trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu ir spanguolių uogiene.

Tortukas Braškiukas mažas: specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir braškių įdaru.

Tortukas Braškiukas (šviežių lietuviškų braškių) mažas: specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir šviežių braškių įdaru.

Tortukas Čigonas mažas: purus, rudas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu.

Tortukas Garduolis mažas: specialūs biskvitai su riešutais, džiovintais vaisiais ir morenginis sluoksnis sutepamas virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu.

Tortukas Griliažinis mažas: purūs baltas ir rudas biskvitai sutepami virtu sviestiniu kremu su griliažu.

Tortukas Jogurtinis mažas: baltas purus biskvitas, perteptas jogurtiniu su trintomis avietėmis kremu. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.

Tortukas Kankorėžis mažas: spec. kepimo baltyminiai lakštai pakaitomis su trapios tešlos lakštais pertepami trijų dalių virtu sviestiniu kremu su riešutais.

Tortukas Kriaušiukas mažas: baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės kremu ir kriaušių įdaru.

Tortukas Margenis mažas: aguoninis biskvitas, morenginis ir medaus lakštai sutepami neriebiu virtu kremu su juodųjų serbentų uogiene ir grietinės - grietinėlės kremu.

Tortukas Maskarponė mažas: baltas purus biskvitas, perteptas minkštu, puriu, švelnaus skonio sūrio kremu su braškėmis arba avietėmis. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.

Tortukas Medaus Persikinis mažas: specialaus kepimo geltonas biskvitas ir medaus lakštai pertepti grietinės - grietinėlės kremu su persikų įdaru.

Tortukas Migdolas mažas: migdolų riešutų sviesto biskvitas be miltų perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu.

Tortukas Miško Uoga mažas: specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir miško uogų įdaru.

Tortukas Morenginis mažas: specialaus kepimo baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu - karameliniu kremu su riešutais.

Tortukas Napoleonas mažas: trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kremu ir juodųjų serbentų arba spanguolių uogiene (pastabose nurodykite, kokios rūšies uogienės norite).

Tortukas Oranžadas mažas: plikytos masės lakštai, virtas neriebus kremas, džiovinti vaisiai (abrikosai, slyvos, razinos).

Tortukas Orbita mažas: sluoksniai: 1) gelsvas biskvitas sulaistytas kava su brendžio arba romo aromatu, 2) traškus šokoladinis-riešutinis sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota".

Tortukas Panakota mažas: primena itališką desertą "Panakota", sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas sulaistytas kava su brendžio aromatu, 2) purus šokoladinis grietinėlės deserto sluoksnis, 3) purus šokoladinis riešutinis grietinėlės deserto sluoksnis, 4) purus grietinėlės deserto sluoksnis.

Tortukas Pavasaris mažas: kakavinis biskvitas su cinamonu, perteptas grietinėlės ir balto šokolado kremu su vyšniomis ir šilauogėmis.

Tortukas Riešutėlis mažas: aguoninis biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu su riešutais.

Tortukas Rududu mažas: trapūs lakštai sutepami sviesto ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu. Torto sudėtyje nėra kiaušinių.

Tortukas Senoliukas mažas: tortų "Čigonas" ir "Aguoninis" biskvitai pakaitomis pertepami grietinės - grietinėlės kremu.

Tortukas Smaližius mažas: trys skirtingi lakštai (morenginis, rudas biskvitinis, geltonas biskvitinis) pertepami dviejų rūšių kremu (grietinės - grietinėlės ir virtu sviestiniu) su riešutais.

Tortukas Snikerinis mažas: šokoladiniu glajumi sulaistytas karamelinis biskvitas pertepamas grietinėlės ir karameliniu kremu su skrudintais žemės riešutais.

Tortukas Šokoladinis mažas: tamsus biskvitas su vyšniomis, perteptas šokoladiniu kremu su šokolado gabalėliais.

Tortukas Sūrio mažas: baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su džiovintomis slyvomis ir abrikosais.

Tortukas Sūrio su alyvuogėmis mažas: baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su alyvuogėmis.

Tortukas Sūrio su mangais mažas: egzotiškas, natūralus sūrio tortas su mangais, migdolų miltų paduku ir šakočio trupinėliais.

Tortukas Trapukas mažas: trapios tešlos ir baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu karameliniu kremu pakaitomis su citrininiu virtu sviestiniu kremu su riešutais.

Tortukas Vaisinė Panakota mažas: sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas, 2) purus grietinėlės ir trintų juodųjų serbentų deserto sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota", 4) purus grietinėlės ir trintų aviečių deserto sluoksnis.

Tortukas Vaisinis Aguoninis mažas: spec. kepimo, purus geltonas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu su aguonomis ir smulkintais šviežiais vaisiais.

Tortukas Vaisinis Bičiulis mažas: medaus lakštai pertepami grietinės - grietinėlės kremu su smulkintais šviežiais vaisiais.

Tortukas Vaisinis Senoliukas mažas: tortų "Čigonas" ir "Aguoninis" biskvitai pakaitomis pertepami grietinės - grietinėlės kremu ir smulkintais šviežiais vaisiais.

Tortukas Valdovas mažas: specialaus kepimo biskvitas su riešutais pertepamas sviestiniu karameliniu kremu.

Tortukas Vėdrynas mažas: specialaus kepimo plikytas biskvitas su riešutais perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu.

Tortukas Vitražas mažas: įvairių biskvitų gabalėliai pertepti neriebiu virtu sviestiniu kremu ir įvairių vaisių gabalėliais.

Tortukas Vyšniukas mažas: specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir vyšnių įdaru.

Tortukas Egzotiška Panakota mažas: sluoksniai: 1) datulių ir riešutų pagrindas, 2) purus sojų grietinėlės ir trintų aviečių sluoksnis, 3) purus sojų grietinėlės sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota", 4) purus sojų grietinėlės ir trintų mangų sluoksnis.

Puošimo pastabos
šie pyragaičiai gaminami iš pasirinktų tortų skonių. Pyragaičio svoris apie 20-30 gr. Puošimas priklauso nuo pasirinkto skonio. Kiekvienas skonis atitinka savitą papuošimą. Galime papuošti ir pagal jūsų norus. Pastabose nurodykite savo pageidavimus. Jeigu puošimas kitoks nei nuotraukoje, kaina priklausys nuo puošimo sudėtingumo.
Kiti gaminiai

Rinkis skonį (-ius)

Rinkis Skonį – Pasirinkite sau labiau patinkantį skonį iš skirtingų variantų. Čia galite surasti visiems gerai žinomus, laiko patikrintus ir pamėgtus receptus bei naujus ir unikalius skonius!

  • Tortukas Aguoninis mažas

    spec. kepimo, purus geltonas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu su aguonomis.

  • Tortukas Bičiulis mažas

    medaus lakštai pertepami grietinės - grietinėlės kremu.

  • Tortukas Bonapartas mažas

    trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu ir spanguolių uogiene.

  • Tortukas Braškiukas (šviežių lietuviškų braškių) mažas

    specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir šviežių braškių įdaru.

  • Tortukas Braškiukas mažas

    specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir braškių įdaru.

  • Tortukas Čigonas mažas

    purus, rudas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu.

  • Tortukas Egzotiška Panakota mažas

    sluoksniai: 1) datulių ir riešutų pagrindas, 2) purus sojų grietinėlės ir trintų aviečių sluoksnis, 3) purus sojų grietinėlės sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota", 4) purus sojų grietinėlės ir trintų mangų sluoksnis.

  • Tortukas Garduolis mažas

    specialūs biskvitai su riešutais, džiovintais vaisiais ir morenginis sluoksnis sutepamas virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu.

  • Tortukas Griliažinis mažas

    purūs baltas ir rudas biskvitai sutepami virtu sviestiniu kremu su griliažu.

  • Tortukas Jogurtinis mažas

    baltas purus biskvitas, perteptas jogurtiniu su trintomis avietėmis kremu. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.

  • Tortukas Kankorėžis mažas

    spec. kepimo baltyminiai lakštai pakaitomis su trapios tešlos lakštais pertepami trijų dalių virtu sviestiniu kremu su riešutais.

  • Tortukas Kriaušiukas mažas

    baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės kremu ir kriaušių įdaru.

  • Tortukas Margenis mažas

    aguoninis biskvitas, morenginis ir medaus lakštai sutepami neriebiu virtu kremu su juodųjų serbentų uogiene ir grietinės - grietinėlės kremu.

  • Tortukas Maskarponė mažas

    baltas purus biskvitas, perteptas minkštu, puriu, švelnaus skonio sūrio kremu su braškėmis arba avietėmis. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.

  • Tortukas Medaus Persikinis mažas

    specialaus kepimo geltonas biskvitas ir medaus lakštai pertepti grietinės - grietinėlės kremu su persikų įdaru.

  • Tortukas Migdolas mažas

    migdolų riešutų sviesto biskvitas be miltų perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu.

  • Tortukas Miško Uoga mažas

    specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir miško uogų įdaru.

  • Tortukas Morenginis mažas

    specialaus kepimo baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu - karameliniu kremu su riešutais.

  • Tortukas Napoleonas mažas

    trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kremu ir juodųjų serbentų arba spanguolių uogiene (pastabose nurodykite, kokios rūšies uogienės norite).

  • Tortukas Oranžadas mažas

    plikytos masės lakštai, virtas neriebus kremas, džiovinti vaisiai (abrikosai, slyvos, razinos).

  • Tortukas Orbita mažas

    sluoksniai: 1) gelsvas biskvitas sulaistytas kava su brendžio arba romo aromatu, 2) traškus šokoladinis-riešutinis sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota".

  • Tortukas Panakota mažas

    primena itališką desertą "Panakota", sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas sulaistytas kava su brendžio aromatu, 2) purus šokoladinis grietinėlės deserto sluoksnis, 3) purus šokoladinis riešutinis grietinėlės deserto sluoksnis, 4) purus grietinėlės deserto sluoksnis.

  • Tortukas Pavasaris mažas

    kakavinis biskvitas su cinamonu, perteptas grietinėlės ir balto šokolado kremu su vyšniomis ir šilauogėmis.

  • Tortukas Riešutėlis mažas

    aguoninis biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu su riešutais.

  • Tortukas Rududu mažas

    trapūs lakštai sutepami sviesto ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu. Torto sudėtyje nėra kiaušinių.

  • Tortukas Senoliukas mažas

    tortų "Čigonas" ir "Aguoninis" biskvitai pakaitomis pertepami grietinės - grietinėlės kremu.

  • Tortukas Smaližius mažas

    trys skirtingi lakštai (morenginis, rudas biskvitinis, geltonas biskvitinis) pertepami dviejų rūšių kremu (grietinės - grietinėlės ir virtu sviestiniu) su riešutais.

  • Tortukas Snikerinis mažas

    šokoladiniu glajumi sulaistytas karamelinis biskvitas pertepamas grietinėlės ir karameliniu kremu su skrudintais žemės riešutais.

  • Tortukas Sūrio mažas

    baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su džiovintomis slyvomis ir abrikosais.

  • Tortukas Sūrio su alyvuogėmis mažas

    baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su alyvuogėmis.

  • Tortukas Sūrio su mangais mažas

    egzotiškas, natūralus sūrio tortas su mangais, migdolų miltų paduku ir šakočio trupinėliais.

  • Tortukas Šokoladinis mažas

    tamsus biskvitas su vyšniomis, perteptas šokoladiniu kremu su šokolado gabalėliais.

  • Tortukas Trapukas mažas

    trapios tešlos ir baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu karameliniu kremu pakaitomis su citrininiu virtu sviestiniu kremu su riešutais.

  • Tortukas Vaisinė Panakota mažas

    sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas, 2) purus grietinėlės ir trintų juodųjų serbentų deserto sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota", 4) purus grietinėlės ir trintų aviečių deserto sluoksnis.

  • Tortukas Vaisinis Aguoninis mažas

    spec. kepimo, purus geltonas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu su aguonomis ir smulkintais šviežiais vaisiais.

  • Tortukas Vaisinis Bičiulis mažas

    medaus lakštai pertepami grietinės - grietinėlės kremu su smulkintais šviežiais vaisiais.

  • Tortukas Vaisinis Senoliukas mažas

    tortų "Čigonas" ir "Aguoninis" biskvitai pakaitomis pertepami grietinės - grietinėlės kremu ir smulkintais šviežiais vaisiais.

  • Tortukas Valdovas mažas

    specialaus kepimo biskvitas su riešutais pertepamas sviestiniu karameliniu kremu.

  • Tortukas Vėdrynas mažas

    specialaus kepimo plikytas biskvitas su riešutais perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu.

  • Tortukas Vyšniukas mažas

    specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir vyšnių įdaru.

  • Tortukas Vitražas mažas

    įvairių biskvitų gabalėliai pertepti neriebiu virtu sviestiniu kremu ir įvairių vaisių gabalėliais.