0

Jūsų krepšelis yra tuščias.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Pyragaičiai TORTUKAS (maži) Pyragaičiai TORTUKAS (maži)
  • Pyragaičiai TORTUKAS (maži) Pyragaičiai TORTUKAS (maži)
  • Pyragaičiai TORTUKAS (maži) Pyragaičiai TORTUKAS (maži)
  • Pyragaičiai TORTUKAS (maži) Pyragaičiai TORTUKAS (maži)

Pyragaičiai TORTUKAS (maži) - pt12

nuo (kg): 45 €

Price as configured: 23 €

 (kg)
Svoris, kg

Kaina priklauso nuo išsirinkto skonio

Svoris nuo ir iki, nes gaminant atsiranda paklaida. Kuo didesnis svoris, tuo didesnė paklaida. Suma apskaičiuojama pagal svorį iki.

Maksimalus ženklų kiekis: 5

Maksimalus ženklų kiekis: 5

Maksimalus ženklų kiekis: 200

Maksimalus ženklų kiekis: 200

Pasirinkite failą

Nepasirinktas failas

Galimi failų tipai: jpg,png,jpeg,JPG,PNG,JPEG

Maksimalus paveikslėlio plotis: 9933 px.

Maksimalus paveikslėlio aukštis: 14043 px.

  • Neštuvai
  • Stovas 2 aukštų
  • Stovas 3 aukštų
  • Stovas 3 aukštų kalvio su lankais
  • Stovas 3 aukštų metalinis
  • Stovas 4 aukštų
  • Stovas 5 aukštų kalvio su lankais
  • Stovas 5 aukštų kalvio šviesus su šakom
  • Stovas 5 aukštų kalvio tamsus su šakom
  • Tortinė
  • Veidrodis

* Privalomi laukai

Price as configured: 23 €

AGUONINIS tortukas (mažas): AGUONINIS tortukas (mažas) — specialiai keptas purus, geltonas biskvitas perteptas grietinės, grietinėlės kremu su aguonomis.

Tortukas BIČIULIS (mažas): Tortukas BIČIULIS (mažas) — medaus lakštai pertepami grietinės ir grietinėlės kremu.

Tortukas BONAPARTAS (mažas): Tortukas BONAPARTAS (mažas) — trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu ir spanguolių uogiene.

Tortukas BRAŠKIUKAS (mažas): Tortukas BRAŠKIUKAS (mažas) — specialiai keptas geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės, grietinėlės kremu ir braškių įdaru.

Tortukas BRAŠKIUKAS (su šviežiomis lietuviškomis braškėmis, mažas): Tortukas BRAŠKIUKAS (su šviežiomis lietuviškomis braškėmis, mažas) — specialiai keptas geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės, grietinėlės kremu ir šviežių braškių įdaru.

Tortukas ČIGONAS (mažas): Tortukas ČIGONAS (mažas) — purus, rudas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu.

Tortukas GARDUOLIS (mažas): Tortukas GARDUOLIS (mažas) — specialūs biskvitai su riešutais, džiovintais vaisiais ir morenginis sluoksnis sutepamas virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu.

GRILIAŽINIS tortukas (mažas): GRILIAŽINIS tortukas (mažas) — purūs baltas ir rudas biskvitai sutepami virtu sviestiniu kremu su griliažu.

JOGURTINIS tortukas (mažas): JOGURTINIS tortukas (mažas) — baltas purus biskvitas, perteptas jogurtiniu su trintomis avietėmis kremu. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.

Tortukas KANKORĖŽIS (mažas): Tortukas KANKORĖŽIS (mažas) — specialiai kepti baltyminiai lakštai pakaitomis su trapiosios tešlos lakštais pertepami virtu sviestiniu kremu su riešutais.

Tortukas KRIAUŠIUKAS (mažas): Tortukas KRIAUŠIUKAS (mažas) — baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės kremu ir kriaušių įdaru.

Tortukas MARGENIS (mažas): Tortukas MARGENIS (mažas) — aguoninis biskvitas, morenginis ir medaus lakštai sutepami neriebiu virtu kremu su juodųjų serbentų uogiene ir grietinės, grietinėlės kremu.

Tortukas Maskarponė mažas: baltas purus biskvitas, perteptas minkštu, puriu, švelnaus skonio sūrio kremu su braškėmis arba avietėmis. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.

MEDAUS PERSIKINIS tortukas (mažas): MEDAUS PERSIKINIS tortukas (mažas) — specialiai keptas geltonas biskvitas ir medaus lakštai pertepti grietinės, grietinėlės kremu su persikų įdaru.

Tortukas MIGDOLAS (mažas): Tortukas MIGDOLAS (mažas) — migdolų riešutų sviesto biskvitas be miltų perteptas grietinės, grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno „Rududu“ kremu.

Tortukas MIŠKO UOGA (mažas): Tortukas MIŠKO UOGA (mažas) — specialiai keptas geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės, grietinėlės kremu ir miško uogų įdaru.

MORENGINIS tortukas (mažas): MORENGINIS tortukas (mažas) — specialiai kepti baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu, karameliniu kremu su riešutais.

Tortukas NAPOLEONAS (mažas): Tortukas NAPOLEONAS (mažas) — trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kremu ir juodųjų serbentų arba spanguolių uogiene (pastabose nurodykite, kokios rūšies uogienės norite).

Tortukas ORANŽADAS (mažas): Tortukas ORANŽADAS (mažas) — plikytos masės lakštai, virtas neriebus kremas, džiovinti vaisiai (abrikosai, slyvos, razinos).

Tortukas ORBITA (mažas): Tortukas ORBITA (mažas) — sluoksniai: 1) gelsvas biskvitas sulaistytas kava su brendžio arba romo aromatu, 2) traškus šokoladinis-riešutinis sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą panakotą.

Tortukas PANAKOTA (mažas): Tortukas PANAKOTA (mažas) — primena itališką desertą panakotą, sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas sulaistytas kava su brendžio aromatu, 2) purus šokoladinis grietinėlės deserto sluoksnis, 3) purus šokoladinis riešutinis grietinėlės deserto sluoksnis, 4) purus grietinėlės deserto sluoksnis.

Tortukas PAVASARIS (mažas): Tortukas PAVASARIS (mažas) — kakavinis biskvitas su cinamonu, perteptas grietinėlės ir baltojo šokolado kremu su vyšniomis ir šilauogėmis.

Tortukas RIEŠUTĖLIS (mažas): Tortukas RIEŠUTĖLIS (mažas) — aguoninis biskvitas perteptas grietinės, grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno „Rududu“ kremu su riešutais.

Tortukas RUDUDU (mažas): Tortukas RUDUDU (mažas) — trapūs lakštai sutepami sviesto ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno „Rududu“ kremu. Torto sudėtyje nėra kiaušinių.

Tortukas SENOLIUKAS (mažas): Tortukas SENOLIUKAS (mažas) — tortų „Čigonas“ ir „Aguoninis“ biskvitai pakaitomis pertepami grietinės ir grietinėlės kremu.

Tortukas SMALIŽIUS (mažas): Tortukas SMALIŽIUS (mažas) — trys skirtingi lakštai (morenginis, rudas biskvitinis, geltonas biskvitinis) pertepami dviejų rūšių kremu (grietinės, grietinėlės ir virtu sviestiniu) su riešutais.

SNIKERINIS tortukas (mažas): SNIKERINIS tortukas (mažas) — šokoladiniu glajumi sulaistytas karamelinis biskvitas pertepamas grietinėlės ir karameliniu kremu su skrudintais žemės riešutais.

Tortukas ŠOKOLADINĖ NAKTIS (mažas): Tortukas ŠOKOLADINĖ NAKTIS (mažas) — tamsus biskvitas, perteptas šokoladiniu kremu su traškiu šokoladiniu ir riešutiniu sluoksniu.

SŪRIO tortukas (mažas): SŪRIO tortukas (mažas) — baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su džiovintomis slyvomis ir abrikosais.

SŪRIO tortukas su alyvuogėmis (mažas): SŪRIO tortukas su alyvuogėmis (mažas) — baltas purus biskvitas, perteptas grietinės, grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su alyvuogėmis.

SŪRIO tortukas su mangais (mažas): SŪRIO tortukas su mangais (mažas) — egzotiškas, natūralus sūrio tortas su mangais, migdolų miltų paduku ir šakočio trupinėliais.

Tortukas TRAPUKAS (mažas): Tortukas TRAPUKAS (mažas) — trapios tešlos ir baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu karameliniu kremu pakaitomis su citrininiu virtu sviestiniu kremu su riešutais.

Tortukas VAISINĖ PANAKOTA (mažas): Tortukas VAISINĖ PANAKOTA (mažas) — sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas, 2) purus grietinėlės ir trintų juodųjų serbentų deserto sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą panakotą, 4) purus grietinėlės ir trintų aviečių deserto sluoksnis.

VAISINIS AGUONINIS tortukas (mažas): VAISINIS AGUONINIS tortukas (mažas) — specialiai keptas, purus geltonas biskvitas perteptas grietinės, grietinėlės kremu su aguonomis ir smulkintais šviežiais vaisiais.

Tortukas VAISINIS BIČIULIS (mažas): Tortukas VAISINIS BIČIULIS (mažas) — medaus lakštai pertepami grietinės ir grietinėlės kremu su smulkintais šviežiais vaisiais.

Tortukas VAISINIS SENOLIUKAS (mažas): Tortukas VAISINIS SENOLIUKAS (mažas) — tortų „Čigonas“ ir „Aguoninis biskvitai pakaitomis pertepami grietinės, grietinėlės kremu ir smulkintais šviežiais vaisiais.

Tortukas VALDOVAS (mažas): Tortukas VALDOVAS (mažas) — specialiai keptas biskvitas su riešutais pertepamas sviestiniu karameliniu kremu.

Tortukas VĖDRYNAS (mažas): Tortukas VĖDRYNAS (mažas) — specialiai keptas plikytas biskvitas su riešutais perteptas grietinės, grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno „Rududu“ kremu.

Tortukas VITRAŽAS (mažas): Tortukas VITRAŽAS (mažas) — įvairių biskvitų gabalėliai pertepti neriebiu virtu sviestiniu kremu ir įvairių vaisių gabalėliais.

Tortukas VYŠNIUKAS (mažas): Tortukas VYŠNIUKAS (mažas) — specialiai keptas geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės, grietinėlės kremu ir vyšnių įdaru.

Tortukas EGZOTIŠKA PANAKOTA(mažas): Tortukas EGZOTIŠKA PANAKOTA(mažas) — sluoksniai: 1) datulių ir riešutų pagrindas, 2) purus sojų grietinėlės ir trintų aviečių sluoksnis, 3) purus sojų grietinėlės sluoksnis, primenantis itališką desertą panakotą, 4) purus sojų grietinėlės ir trintų mangų sluoksnis.

Tortukas ŠILO UOGA (mažas): Tortukas ŠILO UOGA (mažas) — specialiai keptas purus, geltonas biskvitas perteptas grietinės, grietinėlės kremu ir šviežių šilauogių, aviečių įdaru.

Tortukas AVIETĖLĖ (su šviežiomis avietėmis, mažas): Tortukas AVIETĖLĖ (su šviežiomis avietėmis, mažas) — specialiai keptas geltonas biskvitas perteptas grietinės, grietinėlės kremu ir šviežių aviečių įdaru.

Puošimo pastabos
Pyragaičiai TORTUKAS (maži) — šie pyragaičiai gaminami iš pasirinktų tortų skonių. Pyragaičio svoris apie 20-30 gr. Puošimas priklauso nuo pasirinkto skonio. Kiekvienas skonis atitinka savitą papuošimą. Galime papuošti ir pagal jūsų norus. Pastabose nurodykite savo pageidavimus. Jeigu puošimas kitoks nei nuotraukoje, kaina priklausys nuo puošimo sudėtingumo.
Kiti gaminiai

Rinkis skonį (-ius)

Rinkis Skonį – Pasirinkite sau labiau patinkantį skonį iš skirtingų variantų. Čia galite surasti visiems gerai žinomus, laiko patikrintus ir pamėgtus receptus bei naujus ir unikalius skonius!

  • AGUONINIS tortukas (mažas)

    AGUONINIS tortukas (mažas) — specialiai keptas purus, geltonas biskvitas perteptas grietinės, grietinėlės kremu su aguonomis.

  • GRILIAŽINIS tortukas (mažas)

    GRILIAŽINIS tortukas (mažas) — purūs baltas ir rudas biskvitai sutepami virtu sviestiniu kremu su griliažu.

  • JOGURTINIS tortukas (mažas)

    JOGURTINIS tortukas (mažas) — baltas purus biskvitas, perteptas jogurtiniu su trintomis avietėmis kremu. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.

  • MEDAUS PERSIKINIS tortukas (mažas)

    MEDAUS PERSIKINIS tortukas (mažas) — specialiai keptas geltonas biskvitas ir medaus lakštai pertepti grietinės, grietinėlės kremu su persikų įdaru.

  • MORENGINIS tortukas (mažas)

    MORENGINIS tortukas (mažas) — specialiai kepti baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu, karameliniu kremu su riešutais.

  • SNIKERINIS tortukas (mažas)

    SNIKERINIS tortukas (mažas) — šokoladiniu glajumi sulaistytas karamelinis biskvitas pertepamas grietinėlės ir karameliniu kremu su skrudintais žemės riešutais.

  • SŪRIO tortukas (mažas)

    SŪRIO tortukas (mažas) — baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su džiovintomis slyvomis ir abrikosais.

  • SŪRIO tortukas su alyvuogėmis (mažas)

    SŪRIO tortukas su alyvuogėmis (mažas) — baltas purus biskvitas, perteptas grietinės, grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su alyvuogėmis.

  • SŪRIO tortukas su mangais (mažas)

    SŪRIO tortukas su mangais (mažas) — egzotiškas, natūralus sūrio tortas su mangais, migdolų miltų paduku ir šakočio trupinėliais.

  • Tortukas AVIETĖLĖ (su šviežiomis avietėmis, mažas)

    Tortukas AVIETĖLĖ (su šviežiomis avietėmis, mažas) — specialiai keptas geltonas biskvitas perteptas grietinės, grietinėlės kremu ir šviežių aviečių įdaru.

  • Tortukas BIČIULIS (mažas)

    Tortukas BIČIULIS (mažas) — medaus lakštai pertepami grietinės ir grietinėlės kremu.

  • Tortukas BONAPARTAS (mažas)

    Tortukas BONAPARTAS (mažas) — trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu ir spanguolių uogiene.

  • Tortukas BRAŠKIUKAS (mažas)

    Tortukas BRAŠKIUKAS (mažas) — specialiai keptas geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės, grietinėlės kremu ir braškių įdaru.

  • Tortukas BRAŠKIUKAS (su šviežiomis lietuviškomis braškėmis, mažas)

    Tortukas BRAŠKIUKAS (su šviežiomis lietuviškomis braškėmis, mažas) — specialiai keptas geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės, grietinėlės kremu ir šviežių braškių įdaru.

  • Tortukas ČIGONAS (mažas)

    Tortukas ČIGONAS (mažas) — purus, rudas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu.

  • Tortukas EGZOTIŠKA PANAKOTA(mažas)

    Tortukas EGZOTIŠKA PANAKOTA(mažas) — sluoksniai: 1) datulių ir riešutų pagrindas, 2) purus sojų grietinėlės ir trintų aviečių sluoksnis, 3) purus sojų grietinėlės sluoksnis, primenantis itališką desertą panakotą, 4) purus sojų grietinėlės ir trintų mangų sluoksnis.

  • Tortukas GARDUOLIS (mažas)

    Tortukas GARDUOLIS (mažas) — specialūs biskvitai su riešutais, džiovintais vaisiais ir morenginis sluoksnis sutepamas virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu.

  • Tortukas KANKORĖŽIS (mažas)

    Tortukas KANKORĖŽIS (mažas) — specialiai kepti baltyminiai lakštai pakaitomis su trapiosios tešlos lakštais pertepami virtu sviestiniu kremu su riešutais.

  • Tortukas KRIAUŠIUKAS (mažas)

    Tortukas KRIAUŠIUKAS (mažas) — baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės kremu ir kriaušių įdaru.

  • Tortukas MARGENIS (mažas)

    Tortukas MARGENIS (mažas) — aguoninis biskvitas, morenginis ir medaus lakštai sutepami neriebiu virtu kremu su juodųjų serbentų uogiene ir grietinės, grietinėlės kremu.

  • Tortukas Maskarponė mažas

    baltas purus biskvitas, perteptas minkštu, puriu, švelnaus skonio sūrio kremu su braškėmis arba avietėmis. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.

  • Tortukas MIGDOLAS (mažas)

    Tortukas MIGDOLAS (mažas) — migdolų riešutų sviesto biskvitas be miltų perteptas grietinės, grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno „Rududu“ kremu.

  • Tortukas MIŠKO UOGA (mažas)

    Tortukas MIŠKO UOGA (mažas) — specialiai keptas geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės, grietinėlės kremu ir miško uogų įdaru.

  • Tortukas NAPOLEONAS (mažas)

    Tortukas NAPOLEONAS (mažas) — trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kremu ir juodųjų serbentų arba spanguolių uogiene (pastabose nurodykite, kokios rūšies uogienės norite).

  • Tortukas ORANŽADAS (mažas)

    Tortukas ORANŽADAS (mažas) — plikytos masės lakštai, virtas neriebus kremas, džiovinti vaisiai (abrikosai, slyvos, razinos).

  • Tortukas ORBITA (mažas)

    Tortukas ORBITA (mažas) — sluoksniai: 1) gelsvas biskvitas sulaistytas kava su brendžio arba romo aromatu, 2) traškus šokoladinis-riešutinis sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą panakotą.

  • Tortukas PANAKOTA (mažas)

    Tortukas PANAKOTA (mažas) — primena itališką desertą panakotą, sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas sulaistytas kava su brendžio aromatu, 2) purus šokoladinis grietinėlės deserto sluoksnis, 3) purus šokoladinis riešutinis grietinėlės deserto sluoksnis, 4) purus grietinėlės deserto sluoksnis.

  • Tortukas PAVASARIS (mažas)

    Tortukas PAVASARIS (mažas) — kakavinis biskvitas su cinamonu, perteptas grietinėlės ir baltojo šokolado kremu su vyšniomis ir šilauogėmis.

  • Tortukas RIEŠUTĖLIS (mažas)

    Tortukas RIEŠUTĖLIS (mažas) — aguoninis biskvitas perteptas grietinės, grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno „Rududu“ kremu su riešutais.

  • Tortukas RUDUDU (mažas)

    Tortukas RUDUDU (mažas) — trapūs lakštai sutepami sviesto ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno „Rududu“ kremu. Torto sudėtyje nėra kiaušinių.

  • Tortukas SENOLIUKAS (mažas)

    Tortukas SENOLIUKAS (mažas) — tortų „Čigonas“ ir „Aguoninis“ biskvitai pakaitomis pertepami grietinės ir grietinėlės kremu.

  • Tortukas SMALIŽIUS (mažas)

    Tortukas SMALIŽIUS (mažas) — trys skirtingi lakštai (morenginis, rudas biskvitinis, geltonas biskvitinis) pertepami dviejų rūšių kremu (grietinės, grietinėlės ir virtu sviestiniu) su riešutais.

  • Tortukas ŠILO UOGA (mažas)

    Tortukas ŠILO UOGA (mažas) — specialiai keptas purus, geltonas biskvitas perteptas grietinės, grietinėlės kremu ir šviežių šilauogių, aviečių įdaru.

  • Tortukas ŠOKOLADINĖ NAKTIS (mažas)

    Tortukas ŠOKOLADINĖ NAKTIS (mažas) — tamsus biskvitas, perteptas šokoladiniu kremu su traškiu šokoladiniu ir riešutiniu sluoksniu.

  • Tortukas TRAPUKAS (mažas)

    Tortukas TRAPUKAS (mažas) — trapios tešlos ir baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu karameliniu kremu pakaitomis su citrininiu virtu sviestiniu kremu su riešutais.

  • Tortukas VAISINĖ PANAKOTA (mažas)

    Tortukas VAISINĖ PANAKOTA (mažas) — sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas, 2) purus grietinėlės ir trintų juodųjų serbentų deserto sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą panakotą, 4) purus grietinėlės ir trintų aviečių deserto sluoksnis.

  • Tortukas VAISINIS BIČIULIS (mažas)

    Tortukas VAISINIS BIČIULIS (mažas) — medaus lakštai pertepami grietinės ir grietinėlės kremu su smulkintais šviežiais vaisiais.

  • Tortukas VAISINIS SENOLIUKAS (mažas)

    Tortukas VAISINIS SENOLIUKAS (mažas) — tortų „Čigonas“ ir „Aguoninis biskvitai pakaitomis pertepami grietinės, grietinėlės kremu ir smulkintais šviežiais vaisiais.

  • Tortukas VALDOVAS (mažas)

    Tortukas VALDOVAS (mažas) — specialiai keptas biskvitas su riešutais pertepamas sviestiniu karameliniu kremu.

  • Tortukas VĖDRYNAS (mažas)

    Tortukas VĖDRYNAS (mažas) — specialiai keptas plikytas biskvitas su riešutais perteptas grietinės, grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno „Rududu“ kremu.

  • Tortukas VYŠNIUKAS (mažas)

    Tortukas VYŠNIUKAS (mažas) — specialiai keptas geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės, grietinėlės kremu ir vyšnių įdaru.

  • Tortukas VITRAŽAS (mažas)

    Tortukas VITRAŽAS (mažas) — įvairių biskvitų gabalėliai pertepti neriebiu virtu sviestiniu kremu ir įvairių vaisių gabalėliais.

  • VAISINIS AGUONINIS tortukas (mažas)

    VAISINIS AGUONINIS tortukas (mažas) — specialiai keptas, purus geltonas biskvitas perteptas grietinės, grietinėlės kremu su aguonomis ir smulkintais šviežiais vaisiais.