0

Jūsų krepšelis yra tuščias.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Pyragaičiai "Tortukas" Pyragaičiai "Tortukas"
  • Pyragaičiai "Tortukas" Pyragaičiai "Tortukas"

Pyragaičiai "Tortukas" - pt11

nuo (kg): 44 €

Price as configured: 22 €

/kg
Svoris, kg

Kaina priklauso nuo išsirinkto skonio

Svoris nuo ir iki, nes gaminant atsiranda paklaida.
Kuo didesnis svoris, tuo didesnė paklaida.

Maksimalus ženklų kiekis: 5

Maksimalus ženklų kiekis: 5

Maksimalus ženklų kiekis: 200

Maksimalus ženklų kiekis: 200

Pasirinkite failą

Nepasirinktas failas

Galimi failų tipai: jpg,png,jpeg,JPG,PNG,JPEG

Maksimalus paveikslėlio plotis: 9933 px.

Maksimalus paveikslėlio aukštis: 14043 px.

  • Neštuvai
  • Stovas 2 aukštų
  • Stovas 3 aukštų
  • Stovas 3 aukštų kalvio su lankais
  • Stovas 3 aukštų metalinis
  • Stovas 4 aukštų
  • Stovas 5 aukštų kalvio su lankais
  • Stovas 5 aukštų kalvio šviesus su šakom
  • Stovas 5 aukštų kalvio tamsus su šakom
  • Tortinė
  • Veidrodis

Price as configured: 22 €

Tortukas Aguoninis: spec. kepimo, purus geltonas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu su aguonomis.

Tortukas Bičiulis: medaus lakštai pertepami grietinės - grietinėlės kremu.

Tortukas Bonapartas: trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu ir spanguolių uogiene.

Tortukas Braškiukas: specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir braškių įdaru.

Tortukas Braškiukas (šviežių lietuviškų braškių): specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir šviežių braškių įdaru.

Tortukas Čigonas: purus, rudas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu.

Tortukas Garduolis: specialūs biskvitai su riešutais, džiovintais vaisiais ir morenginis sluoksnis sutepamas virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu.

Tortukas Griliažinis: purūs baltas ir rudas biskvitai sutepami virtu sviestiniu kremu su griliažu.

Tortukas Jogurtinis: baltas purus biskvitas, perteptas jogurtiniu su trintomis avietėmis kremu. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.

Tortukas Kankorėžis: spec. kepimo baltyminiai lakštai pakaitomis su trapios tešlos lakštais pertepami trijų dalių virtu sviestiniu kremu su riešutais.

Tortukas Kriaušiukas: baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės kremu ir kriaušių įdaru.

Tortukas Margenis: aguoninis biskvitas, morenginis ir medaus lakštai sutepami neriebiu virtu kremu su juodųjų serbentų uogiene ir grietinės - grietinėlės kremu.

Tortukas Maskarponė: baltas purus biskvitas, perteptas minkštu, puriu, švelnaus skonio sūrio kremu su braškėmis arba avietėmis. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.

Tortukas Medaus Persikinis: specialaus kepimo geltonas biskvitas ir medaus lakštai pertepti grietinės - grietinėlės kremu su persikų įdaru.

Tortukas Migdolas: migdolų riešutų sviesto biskvitas be miltų perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu.

Tortukas Miško Uoga: specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir miško uogų įdaru.

Tortukas Morenginis: specialaus kepimo baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu - karameliniu kremu su riešutais.

Tortukas Napoleonas: trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kremu ir juodųjų serbentų arba spanguolių uogiene (pastabose nurodykite, kokios rūšies uogienės norite).

Tortukas Oranžadas: plikytos masės lakštai, virtas neriebus kremas, džiovinti vaisiai (abrikosai, slyvos, razinos).

Tortukas Orbita: sluoksniai: 1) gelsvas biskvitas sulaistytas kava su brendžio arba romo aromatu, 2) traškus šokoladinis-riešutinis sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota".

Tortukas Panakota: primena itališką desertą "Panakota", sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas sulaistytas kava su brendžio aromatu, 2) purus šokoladinis grietinėlės deserto sluoksnis, 3) purus šokoladinis riešutinis grietinėlės deserto sluoksnis, 4) purus grietinėlės deserto sluoksnis.

Tortukas Pavasaris: kakavinis biskvitas su cinamonu, perteptas grietinėlės ir balto šokolado kremu su vyšniomis ir šilauogėmis.

Tortukas Riešutėlis: aguoninis biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu su riešutais.

Tortukas Rududu: trapūs lakštai sutepami sviesto ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu. Torto sudėtyje nėra kiaušinių.

Tortukas Senoliukas: tortų "Čigonas" ir "Aguoninis" biskvitai pakaitomis pertepami grietinės - grietinėlės kremu.

Tortukas Smaližius: trys skirtingi lakštai (morenginis, rudas biskvitinis, geltonas biskvitinis) pertepami dviejų rūšių kremu (grietinės - grietinėlės ir virtu sviestiniu) su riešutais.

Tortukas Snikerinis: šokoladiniu glajumi sulaistytas karamelinis biskvitas pertepamas grietinėlės ir karameliniu kremu su skrudintais žemės riešutais.

Tortukas Šokoladinis: tamsus biskvitas su vyšniomis, perteptas šokoladiniu kremu su šokolado gabalėliais.

Tortukas Sūrio: baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su džiovintomis slyvomis ir abrikosais.

Tortukas Sūrio su alyvuogėmis: baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su alyvuogėmis.

Tortukas Sūrio su mangais: egzotiškas, natūralus sūrio tortas su mangais, migdolų miltų paduku ir šakočio trupinėliais.

Tortukas Trapukas: trapios tešlos ir baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu karameliniu kremu pakaitomis su citrininiu virtu sviestiniu kremu su riešutais.

Tortukas Vaisinė Panakota: sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas, 2) purus grietinėlės ir trintų juodųjų serbentų deserto sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota", 4) purus grietinėlės ir trintų aviečių deserto sluoksnis.

Tortukas Vaisinis Aguoninis: spec. kepimo, purus geltonas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu su aguonomis ir smulkintais šviežiais vaisiais.

Tortukas Vaisinis Bičiulis: medaus lakštai pertepami grietinės - grietinėlės kremu su smulkintais šviežiais vaisiais.

Tortukas Vaisinis Senoliukas: tortų "Čigonas" ir "Aguoninis" biskvitai pakaitomis pertepami grietinės - grietinėlės kremu ir smulkintais šviežiais vaisiais.

Tortukas Valdovas: specialaus kepimo biskvitas su riešutais pertepamas sviestiniu karameliniu kremu.

Tortukas Vėdrynas: specialaus kepimo plikytas biskvitas su riešutais perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu.

Tortukas Vitražas: įvairių biskvitų gabalėliai pertepti neriebiu virtu sviestiniu kremu ir įvairių vaisių gabalėliais.

Tortukas Vyšniukas: specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir vyšnių įdaru.

Tortukas Egzotiška Panakota: sluoksniai: 1) migdolų riešutų sviesto biskvitas be miltų, 2) purus sojų grietinėlės ir trintų aviečių sluoksnis, 3) purus sojų grietinėlės sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota", 4) purus sojų grietinėlės ir trintų mangų sluoksnis.

Puošimo pastabos
šie pyragaičiai gaminami iš pasirinktų tortų skonių. Pyragaičio svoris apie 100-120 gr. Puošimas priklauso nuo pasirinkto skonio. Kiekvienas skonis atitinka savitą papuošimą. Galime papuošti ir pagal jūsų norus. Pastabose nurodykite savo pageidavimus. Jeigu puošimas kitoks nei nuotraukoje, kaina priklausys nuo puošimo sudėtingumo.
Kiti gaminiai

Rinkis skonį (-ius)

Rinkis Skonį – Pasirinkite sau labiau patinkantį skonį iš skirtingų variantų. Čia galite surasti visiems gerai žinomus, laiko patikrintus ir pamėgtus receptus bei naujus ir unikalius skonius!

  • Tortukas Aguoninis

    spec. kepimo, purus geltonas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu su aguonomis.

  • Tortukas Bičiulis

    medaus lakštai pertepami grietinės - grietinėlės kremu.

  • Tortukas Bonapartas

    trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu ir spanguolių uogiene.

  • Tortukas Braškiukas

    specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir braškių įdaru.

  • Tortukas Braškiukas (šviežių lietuviškų braškių)

    specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir šviežių braškių įdaru.

  • Tortukas Čigonas

    purus, rudas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu.

  • Tortukas Egzotiška Panakota

    sluoksniai: 1) migdolų riešutų sviesto biskvitas be miltų, 2) purus sojų grietinėlės ir trintų aviečių sluoksnis, 3) purus sojų grietinėlės sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota", 4) purus sojų grietinėlės ir trintų mangų sluoksnis.

  • Tortukas Garduolis

    specialūs biskvitai su riešutais, džiovintais vaisiais ir morenginis sluoksnis sutepamas virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu.

  • Tortukas Griliažinis

    purūs baltas ir rudas biskvitai sutepami virtu sviestiniu kremu su griliažu.

  • Tortukas Jogurtinis

    baltas purus biskvitas, perteptas jogurtiniu su trintomis avietėmis kremu. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.

  • Tortukas Kankorėžis

    spec. kepimo baltyminiai lakštai pakaitomis su trapios tešlos lakštais pertepami trijų dalių virtu sviestiniu kremu su riešutais.

  • Tortukas Kriaušiukas

    baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės kremu ir kriaušių įdaru.

  • Tortukas Margenis

    aguoninis biskvitas, morenginis ir medaus lakštai sutepami neriebiu virtu kremu su juodųjų serbentų uogiene ir grietinės - grietinėlės kremu.

  • Tortukas Maskarponė

    baltas purus biskvitas, perteptas minkštu, puriu, švelnaus skonio sūrio kremu su braškėmis arba avietėmis. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.

  • Tortukas Medaus Persikinis

    specialaus kepimo geltonas biskvitas ir medaus lakštai pertepti grietinės - grietinėlės kremu su persikų įdaru.

  • Tortukas Migdolas

    migdolų riešutų sviesto biskvitas be miltų perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu.

  • Tortukas Miško Uoga

    specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir miško uogų įdaru.

  • Tortukas Morenginis

    specialaus kepimo baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu - karameliniu kremu su riešutais.

  • Tortukas Napoleonas

    trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kremu ir juodųjų serbentų arba spanguolių uogiene (pastabose nurodykite, kokios rūšies uogienės norite).

  • Tortukas Oranžadas

    plikytos masės lakštai, virtas neriebus kremas, džiovinti vaisiai (abrikosai, slyvos, razinos).

  • Tortukas Orbita

    sluoksniai: 1) gelsvas biskvitas sulaistytas kava su brendžio arba romo aromatu, 2) traškus šokoladinis-riešutinis sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota".

  • Tortukas Panakota

    primena itališką desertą "Panakota", sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas sulaistytas kava su brendžio aromatu, 2) purus šokoladinis grietinėlės deserto sluoksnis, 3) purus šokoladinis riešutinis grietinėlės deserto sluoksnis, 4) purus grietinėlės deserto sluoksnis.

  • Tortukas Pavasaris

    kakavinis biskvitas su cinamonu, perteptas grietinėlės ir balto šokolado kremu su vyšniomis ir šilauogėmis.

  • Tortukas Riešutėlis

    aguoninis biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu su riešutais.

  • Tortukas Rududu

    trapūs lakštai sutepami sviesto ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu. Torto sudėtyje nėra kiaušinių.

  • Tortukas Senoliukas

    tortų "Čigonas" ir "Aguoninis" biskvitai pakaitomis pertepami grietinės - grietinėlės kremu.

  • Tortukas Smaližius

    trys skirtingi lakštai (morenginis, rudas biskvitinis, geltonas biskvitinis) pertepami dviejų rūšių kremu (grietinės - grietinėlės ir virtu sviestiniu) su riešutais.

  • Tortukas Snikerinis

    šokoladiniu glajumi sulaistytas karamelinis biskvitas pertepamas grietinėlės ir karameliniu kremu su skrudintais žemės riešutais.

  • Tortukas Sūrio

    baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su džiovintomis slyvomis ir abrikosais.

  • Tortukas Sūrio su alyvuogėmis

    baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su alyvuogėmis.

  • Tortukas Sūrio su mangais

    egzotiškas, natūralus sūrio tortas su mangais, migdolų miltų paduku ir šakočio trupinėliais.

  • Tortukas Šokoladinis

    tamsus biskvitas su vyšniomis, perteptas šokoladiniu kremu su šokolado gabalėliais.

  • Tortukas Trapukas

    trapios tešlos ir baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu karameliniu kremu pakaitomis su citrininiu virtu sviestiniu kremu su riešutais.

  • Tortukas Vaisinė Panakota

    sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas, 2) purus grietinėlės ir trintų juodųjų serbentų deserto sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota", 4) purus grietinėlės ir trintų aviečių deserto sluoksnis.

  • Tortukas Vaisinis Aguoninis

    spec. kepimo, purus geltonas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu su aguonomis ir smulkintais šviežiais vaisiais.

  • Tortukas Vaisinis Bičiulis

    medaus lakštai pertepami grietinės - grietinėlės kremu su smulkintais šviežiais vaisiais.

  • Tortukas Vaisinis Senoliukas

    tortų "Čigonas" ir "Aguoninis" biskvitai pakaitomis pertepami grietinės - grietinėlės kremu ir smulkintais šviežiais vaisiais.

  • Tortukas Valdovas

    specialaus kepimo biskvitas su riešutais pertepamas sviestiniu karameliniu kremu.

  • Tortukas Vėdrynas

    specialaus kepimo plikytas biskvitas su riešutais perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu.

  • Tortukas Vyšniukas

    specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir vyšnių įdaru.

  • Tortukas Vitražas

    įvairių biskvitų gabalėliai pertepti neriebiu virtu sviestiniu kremu ir įvairių vaisių gabalėliais.