0

Jūsų krepšelis yra tuščias.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Pyragaičiai TORTUKAS Pyragaičiai TORTUKAS
  • Pyragaičiai TORTUKAS Pyragaičiai TORTUKAS

Pyragaičiai TORTUKAS - pt11

nuo (kg): 2,90 €

Price as configured: 2,90 €

 (vnt)

Kaina priklauso nuo išsirinkto skonio

Žmogui užtenka apie 0.1-0.2 kg skanėsto. Svoris nuo ir iki, nes gaminant atsiranda paklaida. Kuo didesnis svoris, tuo didesnė paklaida. Suma apskaičiuojama pagal svorį iki.

Maksimalus ženklų kiekis: 200

Maksimalus ženklų kiekis: 200

Pasirinkite failą

Nepasirinktas failas

Galimi failų tipai: jpg,png,jpeg,JPG,PNG,JPEG

Maksimalus paveikslėlio plotis: 9933 px.

Maksimalus paveikslėlio aukštis: 14043 px.

  • Neštuvai
  • Stovas 2 aukštų
  • Stovas 3 aukštų
  • Stovas 3 aukštų kalvio su lankais
  • Stovas 3 aukštų metalinis
  • Stovas 4 aukštų
  • Stovas 5 aukštų kalvio su lankais
  • Stovas 5 aukštų kalvio šviesus su šakom
  • Stovas 5 aukštų kalvio tamsus su šakom
  • Tortinė
  • Veidrodis

* Privalomi laukai

Price as configured: 2,90 €

Tortas BIČIULIS: Tortas BIČIULIS — medaus lakštai pertepami grietinės ir grietinėlės kremu.

Tortas BONAPARTAS: Tortas BONAPARTAS — trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu ir spanguolių uogiene.

Tortas BRAŠKIUKAS: Tortas BRAŠKIUKAS — specialiai keptas geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės, grietinėlės kremu ir braškių įdaru.

Tortas BRAŠKIUKAS (su šviežiomis lietuviškomis braškėmis): Tortas BRAŠKIUKAS (su šviežiomis lietuviškomis braškėmis) — specialiai keptas geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės, grietinėlės kremu ir šviežių braškių įdaru. Norint užtriktinti natūralumą, savo tortų sudėtyje nenaudojame jokių standiklių, todėl šviežių uogų tortai yra drėgnesni, "šlapesni" ir gali ant padėkliuko pabėgti uogų sulčių.

GRILIAŽINIS tortas: GRILIAŽINIS tortas — purūs baltas ir rudas biskvitai sutepami virtu sviestiniu kremu su griliažu.

Tortas KANKORĖŽIS: Tortas KANKORĖŽIS — specialiai kepti baltyminiai lakštai pakaitomis su trapiosios tešlos lakštais pertepami virtu sviestiniu kremu su riešutais.

Tortas MARGENIS: Tortas MARGENIS — aguoninis biskvitas, morenginis ir medaus lakštai sutepami neriebiu virtu kremu su juodųjų serbentų uogiene ir grietinės, grietinėlės kremu.

Tortas MASKARPONĖ: Tortas MASKARPONĖ — baltas purus biskvitas, perteptas minkštu, puriu, švelnaus skonio sūrio kremu su braškėmis arba avietėmis. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.

PERSIKINIS tortas: PERSIKINIS tortas — specialiai keptas geltonas biskvitas ir medaus lakštai pertepti grietinės, grietinėlės kremu su persikų įdaru.

Tortas MIŠKO UOGA: Tortas MIŠKO UOGA — specialiai keptas geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės, grietinėlės kremu ir miško uogų įdaru.

MORENGINIS tortas: MORENGINIS tortas — specialiai kepti baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu, karameliniu kremu su riešutais.

Tortas NAPOLEONAS: Tortas NAPOLEONAS — trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kremu ir juodųjų serbentų arba spanguolių uogiene (pastabose nurodykite, kokios rūšies uogienės norite).

Tortas ORBITA: Tortas ORBITA — sluoksniai: 1) gelsvas biskvitas sulaistytas kava su brendžio arba romo aromatu, 2) traškus šokoladinis,riešutinis sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą panakotą.

Tortas PANAKOTA: Tortas PANAKOTA — primena itališką desertą panakotą, sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas sulaistytas kava su brendžio aromatu, 2) purus šokoladinis grietinėlės deserto sluoksnis, 3) purus šokoladinis riešutinis grietinėlės deserto sluoksnis, 4) purus grietinėlės deserto sluoksnis.

Tortas RUDUDU: Tortas RUDUDU — trapūs lakštai sutepami sviesto ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno „Rududu“ kremu. Torto sudėtyje nėra kiaušinių.

Tortas SENOLIUKAS: Tortas SENOLIUKAS — tortų „Čigonas“ ir „Aguoninis“ biskvitai pakaitomis pertepami grietinės ir grietinėlės kremu.

Tortas SMALIŽIUS: Tortas SMALIŽIUS — trys skirtingi lakštai (morenginis, rudas biskvitinis, geltonas biskvitinis) pertepami dviejų rūšių kremu (grietinės, grietinėlės ir virtu sviestiniu) su riešutais.

SNIKERINIS tortas: SNIKERINIS tortas — šokoladiniu glajumi sulaistytas karamelinis biskvitas pertepamas grietinėlės ir karameliniu kremu su skrudintais žemės riešutais.

Tortas ŠOKOLADINĖ NAKTIS: Tortas ŠOKOLADINĖ NAKTIS — tamsus biskvitas, perteptas šokoladiniu kremu su traškiu šokoladiniu ir riešutiniu sluoksniu.

Tortas TRAPUKAS: Tortas TRAPUKAS — trapios tešlos ir baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu karameliniu kremu pakaitomis su citrininiu virtu sviestiniu kremu su riešutais.

Tortas VAISINĖ PANAKOTA: Tortas VAISINĖ PANAKOTA — sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas, 2) purus grietinėlės ir trintų juodųjų serbentų deserto sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą panakotą, 4) purus grietinėlės ir trintų aviečių deserto sluoksnis.

Tortas VALDOVAS: Tortas VALDOVAS — specialiai keptas biskvitas su riešutais pertepamas sviestiniu karameliniu kremu.

Tortas VYŠNIUKAS: Tortas VYŠNIUKAS — specialiai keptas geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės, grietinėlės kremu ir vyšnių įdaru.

Tortas PAVASARIS: Tortas PAVASARIS — kakavinis biskvitas su cinamonu, perteptas grietinėlės ir baltojo šokolado kremu su vyšniomis ir šilauogėmis.

SŪRIO tortas su mangais: SŪRIO tortas su mangais — egzotiškas, natūralus sūrio tortas su mangais, migdolų miltų paduku ir šakočio trupinėliais.

Tortas AVIETĖLĖ (su šviežiomis avietėmis): Tortas AVIETĖLĖ (su šviežiomis avietėmis) — specialiai keptas geltonas biskvitas perteptas grietinės, grietinėlės kremu ir šviežių aviečių įdaru. Norint užtriktinti natūralumą, savo tortų sudėtyje nenaudojame jokių standiklių, todėl šviežių uogų tortai yra drėgnesni, "šlapesni" ir gali ant padėkliuko pabėgti uogų sulčių.

Tortas MIGDOLAS: Tortas MIGDOLAS — migdolų riešutų sviesto biskvitas be miltų perteptas grietinės, grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno „Rududu“ kremu.

Tortas ŠILO UOGA: Tortas ŠILO UOGA — specialiai keptas purus, geltonas biskvitas perteptas grietinės, grietinėlės kremu ir šviežių šilauogių, aviečių įdaru. Norint užtriktinti natūralumą, savo tortų sudėtyje nenaudojame jokių standiklių, todėl šviežių uogų tortai yra drėgnesni, "šlapesni" ir gali ant padėkliuko pabėgti uogų sulčių.

Tortas EGZOTIŠKA PANAKOTA: Tortas EGZOTIŠKA PANAKOTA — sluoksniai: 1) datulių ir riešutų pagrindas, 2) purus sojų grietinėlės ir trintų aviečių sluoksnis, 3) purus sojų grietinėlės sluoksnis, primenantis itališką desertą panakotą, 4) purus sojų grietinėlės ir trintų mangų sluoksnis.

Puošimo pastabos
Pyragaičiai TORTUKAS — šie pyragaičiai gaminami iš pasirinktų tortų skonių. Pyragaičio svoris apie 100-120 gr. Puošimas priklauso nuo pasirinkto skonio. Kiekvienas skonis atitinka savitą papuošimą. Galime papuošti ir pagal jūsų norus. Pastabose nurodykite savo pageidavimus. Jeigu puošimas kitoks nei nuotraukoje, kaina priklausys nuo puošimo sudėtingumo.
Kiti gaminiai

Rinkis skonį (-ius)

Rinkis Skonį – Pasirinkite sau labiau patinkantį skonį iš skirtingų variantų. Čia galite surasti visiems gerai žinomus, laiko patikrintus ir pamėgtus receptus bei naujus ir unikalius skonius!

  • GRILIAŽINIS tortas

    GRILIAŽINIS tortas — purūs baltas ir rudas biskvitai sutepami virtu sviestiniu kremu su griliažu.

  • MORENGINIS tortas

    MORENGINIS tortas — specialiai kepti baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu, karameliniu kremu su riešutais.

  • PERSIKINIS tortas

    PERSIKINIS tortas — specialiai keptas geltonas biskvitas ir medaus lakštai pertepti grietinės, grietinėlės kremu su persikų įdaru.

  • SNIKERINIS tortas

    SNIKERINIS tortas — šokoladiniu glajumi sulaistytas karamelinis biskvitas pertepamas grietinėlės ir karameliniu kremu su skrudintais žemės riešutais.

  • SŪRIO tortas su mangais

    SŪRIO tortas su mangais — egzotiškas, natūralus sūrio tortas su mangais, migdolų miltų paduku ir šakočio trupinėliais.

  • Tortas AVIETĖLĖ (su šviežiomis avietėmis)

    Tortas AVIETĖLĖ (su šviežiomis avietėmis) — specialiai keptas geltonas biskvitas perteptas grietinės, grietinėlės kremu ir šviežių aviečių įdaru. Norint užtriktinti natūralumą, savo tortų sudėtyje nenaudojame jokių standiklių, todėl šviežių uogų tortai yra drėgnesni, "šlapesni" ir gali ant padėkliuko pabėgti uogų sulčių.

  • Tortas BIČIULIS

    Tortas BIČIULIS — medaus lakštai pertepami grietinės ir grietinėlės kremu.

  • Tortas BONAPARTAS

    Tortas BONAPARTAS — trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu ir spanguolių uogiene.

  • Tortas BRAŠKIUKAS

    Tortas BRAŠKIUKAS — specialiai keptas geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės, grietinėlės kremu ir braškių įdaru.

  • Tortas BRAŠKIUKAS (su šviežiomis lietuviškomis braškėmis)

    Tortas BRAŠKIUKAS (su šviežiomis lietuviškomis braškėmis) — specialiai keptas geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės, grietinėlės kremu ir šviežių braškių įdaru. Norint užtriktinti natūralumą, savo tortų sudėtyje nenaudojame jokių standiklių, todėl šviežių uogų tortai yra drėgnesni, "šlapesni" ir gali ant padėkliuko pabėgti uogų sulčių.

  • Tortas EGZOTIŠKA PANAKOTA

    Tortas EGZOTIŠKA PANAKOTA — sluoksniai: 1) datulių ir riešutų pagrindas, 2) purus sojų grietinėlės ir trintų aviečių sluoksnis, 3) purus sojų grietinėlės sluoksnis, primenantis itališką desertą panakotą, 4) purus sojų grietinėlės ir trintų mangų sluoksnis.

  • Tortas KANKORĖŽIS

    Tortas KANKORĖŽIS — specialiai kepti baltyminiai lakštai pakaitomis su trapiosios tešlos lakštais pertepami virtu sviestiniu kremu su riešutais.

  • Tortas MARGENIS

    Tortas MARGENIS — aguoninis biskvitas, morenginis ir medaus lakštai sutepami neriebiu virtu kremu su juodųjų serbentų uogiene ir grietinės, grietinėlės kremu.

  • Tortas MASKARPONĖ

    Tortas MASKARPONĖ — baltas purus biskvitas, perteptas minkštu, puriu, švelnaus skonio sūrio kremu su braškėmis arba avietėmis. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.

  • Tortas MIGDOLAS

    Tortas MIGDOLAS — migdolų riešutų sviesto biskvitas be miltų perteptas grietinės, grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno „Rududu“ kremu.

  • Tortas MIŠKO UOGA

    Tortas MIŠKO UOGA — specialiai keptas geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės, grietinėlės kremu ir miško uogų įdaru.

  • Tortas NAPOLEONAS

    Tortas NAPOLEONAS — trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kremu ir juodųjų serbentų arba spanguolių uogiene (pastabose nurodykite, kokios rūšies uogienės norite).

  • Tortas ORBITA

    Tortas ORBITA — sluoksniai: 1) gelsvas biskvitas sulaistytas kava su brendžio arba romo aromatu, 2) traškus šokoladinis,riešutinis sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą panakotą.

  • Tortas PANAKOTA

    Tortas PANAKOTA — primena itališką desertą panakotą, sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas sulaistytas kava su brendžio aromatu, 2) purus šokoladinis grietinėlės deserto sluoksnis, 3) purus šokoladinis riešutinis grietinėlės deserto sluoksnis, 4) purus grietinėlės deserto sluoksnis.

  • Tortas PAVASARIS

    Tortas PAVASARIS — kakavinis biskvitas su cinamonu, perteptas grietinėlės ir baltojo šokolado kremu su vyšniomis ir šilauogėmis.

  • Tortas RUDUDU

    Tortas RUDUDU — trapūs lakštai sutepami sviesto ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno „Rududu“ kremu. Torto sudėtyje nėra kiaušinių.

  • Tortas SENOLIUKAS

    Tortas SENOLIUKAS — tortų „Čigonas“ ir „Aguoninis“ biskvitai pakaitomis pertepami grietinės ir grietinėlės kremu.

  • Tortas SMALIŽIUS

    Tortas SMALIŽIUS — trys skirtingi lakštai (morenginis, rudas biskvitinis, geltonas biskvitinis) pertepami dviejų rūšių kremu (grietinės, grietinėlės ir virtu sviestiniu) su riešutais.

  • Tortas ŠILO UOGA

    Tortas ŠILO UOGA — specialiai keptas purus, geltonas biskvitas perteptas grietinės, grietinėlės kremu ir šviežių šilauogių, aviečių įdaru. Norint užtriktinti natūralumą, savo tortų sudėtyje nenaudojame jokių standiklių, todėl šviežių uogų tortai yra drėgnesni, "šlapesni" ir gali ant padėkliuko pabėgti uogų sulčių.

  • Tortas ŠOKOLADINĖ NAKTIS

    Tortas ŠOKOLADINĖ NAKTIS — tamsus biskvitas, perteptas šokoladiniu kremu su traškiu šokoladiniu ir riešutiniu sluoksniu.

  • Tortas TRAPUKAS

    Tortas TRAPUKAS — trapios tešlos ir baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu karameliniu kremu pakaitomis su citrininiu virtu sviestiniu kremu su riešutais.

  • Tortas VAISINĖ PANAKOTA

    Tortas VAISINĖ PANAKOTA — sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas, 2) purus grietinėlės ir trintų juodųjų serbentų deserto sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą panakotą, 4) purus grietinėlės ir trintų aviečių deserto sluoksnis.

  • Tortas VALDOVAS

    Tortas VALDOVAS — specialiai keptas biskvitas su riešutais pertepamas sviestiniu karameliniu kremu.

  • Tortas VYŠNIUKAS

    Tortas VYŠNIUKAS — specialiai keptas geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės, grietinėlės kremu ir vyšnių įdaru.