AGUONINIS tortukas: AGUONINIS tortukas — specialiai keptas purus, geltonas biskvitas perteptas grietinės ir grietinėlės kremu su aguonomis.
Tortukas BIČIULIS: Tortukas BIČIULIS — medaus lakštai pertepami grietinės ir grietinėlės kremu.
Tortukas BONAPARTAS: Tortukas BONAPARTAS — trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu ir spanguolių uogiene.
Tortukas BRAŠKIUKAS: Tortukas BRAŠKIUKAS — specialiai keptas geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės, grietinėlės kremu ir braškių įdaru.
Tortukas BRAŠKIUKAS (su šviežiomis lietuviškomis braškėmis): Tortukas BRAŠKIUKAS (su šviežiomis lietuviškomis braškėmis) — specialiai keptas geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės, grietinėlės kremu ir šviežių braškių įdaru.
Tortukas ČIGONAS: Tortukas ČIGONAS — purus, rudas biskvitas perteptas grietinės ir grietinėlės kremu.
Tortukas GARDUOLIS: Tortukas GARDUOLIS — specialūs biskvitai su riešutais, džiovintais vaisiais ir morenginis sluoksnis sutepamas virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu.
GRILIAŽINIS tortukas: GRILIAŽINIS tortukas — purūs baltas ir rudas biskvitai sutepami virtu sviestiniu kremu su griliažu.
JOGURTINIS tortukas: JOGURTINIS tortukas — baltas purus biskvitas, perteptas jogurtiniu su trintomis avietėmis kremu. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.
Tortukas KANKORĖŽIS: Tortukas KANKORĖŽIS — specialiai kepti baltyminiai lakštai pakaitomis su trapiosios tešlos lakštais pertepami virtu sviestiniu kremu su riešutais.
Tortukas KRIAUŠIUKAS: Tortukas KRIAUŠIUKAS — baltas purus biskvitas, perteptas grietinės, grietinėlės kremu ir kriaušių įdaru.
Tortukas MARGENIS: Tortukas MARGENIS — aguoninis biskvitas, morenginis ir medaus lakštai sutepami neriebiu virtu kremu su juodųjų serbentų uogiene ir grietinės, grietinėlės kremu.
Tortukas Maskarponė: baltas purus biskvitas, perteptas minkštu, puriu, švelnaus skonio sūrio kremu su braškėmis arba avietėmis. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.
MEDAUS PERSIKINIS tortukas: MEDAUS PERSIKINIS tortukas — specialiai keptas geltonas biskvitas ir medaus lakštai pertepti grietinės, grietinėlės kremu su persikų įdaru.
Tortukas MIGDOLAS: Tortukas MIGDOLAS — migdolų riešutų sviesto biskvitas be miltų perteptas grietinės, grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno „Rududu“ kremu.
Tortukas MIŠKO UOGA: Tortukas MIŠKO UOGA — specialiai keptas geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės, grietinėlės kremu ir miško uogų įdaru.
MORENGINIS tortukas: MORENGINIS tortukas — specialiai kepti baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu, karameliniu kremu su riešutais.
Tortukas NAPOLEONAS: Tortukas NAPOLEONAS — trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kremu ir juodųjų serbentų arba spanguolių uogiene (pastabose nurodykite, kokios rūšies uogienės norite).
Tortukas ORANŽADAS: Tortukas ORANŽADAS — plikytos masės lakštai, virtas neriebus kremas, džiovinti vaisiai (abrikosai, slyvos, razinos).
Tortukas ORBITA: Tortukas ORBITA — sluoksniai: 1) gelsvas biskvitas sulaistytas kava su brendžio arba romo aromatu, 2) traškus šokoladinis-riešutinis sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą panakotą.
Tortukas PANAKOTA: Tortukas PANAKOTA — primena itališką desertą panakotą, sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas sulaistytas kava su brendžio aromatu, 2) purus šokoladinis grietinėlės deserto sluoksnis, 3) purus šokoladinis riešutinis grietinėlės deserto sluoksnis, 4) purus grietinėlės deserto sluoksnis.
Tortukas PAVASARIS: Tortukas PAVASARIS — kakavinis biskvitas su cinamonu, perteptas grietinėlės ir baltojo šokolado kremu su vyšniomis ir šilauogėmis.
Tortukas RIEŠUTĖLIS: Tortukas RIEŠUTĖLIS — aguoninis biskvitas perteptas grietinės, grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno „Rududu“ kremu su riešutais.
Tortukas RUDUDU: Tortukas RUDUDU — trapūs lakštai sutepami sviesto ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno „Rududu“ kremu. Torto sudėtyje nėra kiaušinių.
Tortukas SENOLIUKAS: Tortukas SENOLIUKAS — tortų „Čigonas“ ir „Aguoninis“ biskvitai pakaitomis pertepami grietinės ir grietinėlės kremu.
Tortukas SMALIŽIUS: Tortukas SMALIŽIUS — trys skirtingi lakštai (morenginis, rudas biskvitinis, geltonas biskvitinis) pertepami dviejų rūšių kremu (grietinės, grietinėlės ir virtu sviestiniu) su riešutais.
SNIKERINIS tortukas: SNIKERINIS tortukas — šokoladiniu glajumi sulaistytas karamelinis biskvitas pertepamas grietinėlės ir karameliniu kremu su skrudintais žemės riešutais.
Tortukas ŠOKOLADINĖ NAKTIS: Tortukas ŠOKOLADINĖ NAKTIS — tamsus biskvitas, perteptas šokoladiniu kremu su traškiu šokoladiniu ir riešutiniu sluoksniu.
SŪRIO tortukas: SŪRIO tortukas — baltas purus biskvitas, perteptas grietinės, grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su džiovintomis slyvomis ir abrikosais.
SŪRIO tortukas su alyvuogėmis: SŪRIO tortukas su alyvuogėmis — baltas purus biskvitas, perteptas grietinės, grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su alyvuogėmis.
SŪRIO tortukas su mangais: SŪRIO tortukas su mangais — egzotiškas, natūralus sūrio tortas su mangais, migdolų miltų paduku ir šakočio trupinėliais.
Tortukas TRAPUKAS: — trapios tešlos ir baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu karameliniu kremu pakaitomis su citrininiu virtu sviestiniu kremu su riešutais.
Tortukas VAISINĖ PANAKOTA: Tortukas VAISINĖ PANAKOTA — sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas, 2) purus grietinėlės ir trintų juodųjų serbentų deserto sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą panakotą, 4) purus grietinėlės ir trintų aviečių deserto sluoksnis.
VAISINIS AGUONINIS tortukas: VAISINIS AGUONINIS tortukas — specialiai keptas purus, geltonas biskvitas perteptas grietinės ir grietinėlės kremu su aguonomis ir smulkintais šviežiais vaisiais.
Tortukas VAISINIS BIČIULIS: Tortukas VAISINIS BIČIULIS — medaus lakštai pertepami grietinės ir grietinėlės kremu su smulkintais šviežiais vaisiais.
Tortukas VAISINIS SENOLIUKAS: Tortukas VAISINIS SENOLIUKAS — tortų „Čigonas“ ir „Aguoninis biskvitai pakaitomis pertepami grietinės, grietinėlės kremu ir smulkintais šviežiais vaisiais.
Tortukas VALDOVAS: Tortukas VALDOVAS — specialiai keptas biskvitas su riešutais pertepamas sviestiniu karameliniu kremu.
Tortukas VĖDRYNAS: Tortukas VĖDRYNAS — specialiai keptas plikytas biskvitas su riešutais perteptas grietinės, grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno „Rududu“ kremu.
Tortukas VITRAŽAS: Tortukas VITRAŽAS — įvairių biskvitų gabalėliai pertepti neriebiu virtu sviestiniu kremu ir įvairių vaisių gabalėliais.
Tortukas VYŠNIUKAS: Tortukas VYŠNIUKAS — specialiai keptas geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės, grietinėlės kremu ir vyšnių įdaru.
Tortukas EGZOTIŠKA PANAKOTA: Tortukas EGZOTIŠKA PANAKOTA — sluoksniai: 1) datulių ir riešutų pagrindas, 2) purus sojų grietinėlės ir trintų aviečių sluoksnis, 3) purus sojų grietinėlės sluoksnis, primenantis itališką desertą panakotą, 4) purus sojų grietinėlės ir trintų mangų sluoksnis.
Tortukas ŠILO UOGA: Tortukas ŠILO UOGA — specialiai keptas purus, geltonas biskvitas perteptas grietinės, grietinėlės kremu ir šviežių šilauogių, aviečių įdaru.
Tortukas AVIETĖLĖ (su šviežiomis avietėmis): Tortukas AVIETĖLĖ (su šviežiomis avietėmis) — specialiai keptas geltonas biskvitas perteptas grietinės, grietinėlės kremu ir šviežių aviečių įdaru.