Tortas VAISINĖ PANAKOTA: Tortas VAISINĖ PANAKOTA — sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas, 2) purus grietinėlės ir trintų juodųjų serbentų deserto sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą panakotą, 4) purus grietinėlės ir trintų aviečių deserto sluoksnis.
Tortas su uogomis (Tortas ŠILO UOGA): Tortas su uogomis (Tortas ŠILO UOGA) — specialiai keptas purus, geltonas biskvitas perteptas grietinės, grietinėlės kremu ir šviežių šilauogių, aviečių įdaru. Norint užtikrinti natūralumą, savo tortų sudėtyje nenaudojame jokių standiklių, todėl šviežių uogų tortai yra drėgnesni, "šlapesni" ir gali ant padėkliuko pabėgti uogų sulčių. TTortas su uogomis (Tortas ŠILO UOGA) — su šilauogėmis ir avietėmis.