Aguoninis: spec. kepimo, purus geltonas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu su aguonomis.
Bičiulis: medaus lakštai pertepami grietinės - grietinėlės kremu.
Bonapartas: trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu ir spanguolių uogiene.
Braškiukas: specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir braškių įdaru.
Braškiukas (šviežių lietuviškų braškių): specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir šviežių braškių įdaru.
Čigonas: purus, rudas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu.
Garduolis: specialūs biskvitai su riešutais, džiovintais vaisiais ir morenginis sluoksnis sutepamas virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu.
Griliažinis: purūs baltas ir rudas biskvitai sutepami virtu sviestiniu kremu su griliažu.
Jogurtinis: baltas purus biskvitas, perteptas jogurtiniu su trintomis avietėmis kremu. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.
Kankorėžis: spec. kepimo baltyminiai lakštai pakaitomis su trapios tešlos lakštais pertepami trijų dalių virtu sviestiniu kremu su riešutais.
Kriaušiukas: baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės kremu ir kriaušių įdaru.
Margenis: aguoninis biskvitas, morenginis ir medaus lakštai sutepami neriebiu virtu kremu su juodųjų serbentų uogiene ir grietinės - grietinėlės kremu.
Maskarponė: baltas purus biskvitas, perteptas minkštu, puriu, švelnaus skonio sūrio kremu su braškėmis arba avietėmis. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.
Medaus Persikinis: specialaus kepimo geltonas biskvitas ir medaus lakštai pertepti grietinės - grietinėlės kremu su persikų įdaru.
Miško Uoga: specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir miško uogų įdaru.
Morenginis: specialaus kepimo baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu - karameliniu kremu su riešutais.
Napoleonas: trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kremu ir juodųjų serbentų arba spanguolių uogiene (pastabose nurodykite, kokios rūšies uogienės norite).
Oranžadas: plikytos masės lakštai, virtas neriebus kremas, džiovinti vaisiai (abrikosai, slyvos, razinos).
Orbita: sluoksniai: 1) gelsvas biskvitas sulaistytas kava su brendžio arba romo aromatu, 2) traškus šokoladinis-riešutinis sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota".
Panakota: primena itališką desertą "Panakota", sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas sulaistytas kava su brendžio aromatu, 2) purus šokoladinis grietinėlės deserto sluoksnis, 3) purus šokoladinis riešutinis grietinėlės deserto sluoksnis, 4) purus grietinėlės deserto sluoksnis.
Riešutėlis: aguoninis biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu su riešutais.
Rududu: trapūs lakštai sutepami sviesto ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu. Torto sudėtyje nėra kiaušinių.
Senoliukas: tortų "Čigonas" ir "Aguoninis" biskvitai pakaitomis pertepami grietinės - grietinėlės kremu.
Smaližius: trys skirtingi lakštai (morenginis, rudas biskvitinis, geltonas biskvitinis) pertepami dviejų rūšių kremu (grietinės - grietinėlės ir virtu sviestiniu) su riešutais.
Snikerinis: šokoladiniu glajumi sulaistytas karamelinis biskvitas pertepamas grietinėlės ir karameliniu kremu su skrudintais žemės riešutais.
Sūrio Tortas: baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su džiovintomis slyvomis ir abrikosais.
Sūrio Tortas (su alyvuogėmis): baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su alyvuogėmis.
Šokoladinis: tamsus biskvitas su vyšniomis, perteptas šokoladiniu kremu su šokolado gabalėliais.
Trapukas: trapios tešlos ir baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu karameliniu kremu pakaitomis su citrininiu virtu sviestiniu kremu su riešutais.
Vaisinė Panakota: sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas, 2) purus grietinėlės ir trintų juodųjų serbentų deserto sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota", 4) purus grietinėlės ir trintų aviečių deserto sluoksnis.
Vaisinis Aguoninis: spec. kepimo, purus geltonas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu su aguonomis ir smulkintais šviežiais vaisiais.
Vaisinis Bičiulis: medaus lakštai pertepami grietinės - grietinėlės kremu su smulkintais šviežiais vaisiais.
Vaisinis Senoliukas: tortų "Čigonas" ir "Aguoninis" biskvitai pakaitomis pertepami grietinės - grietinėlės kremu ir smulkintais šviežiais vaisiais.
Valdovas: specialaus kepimo biskvitas su riešutais pertepamas sviestiniu karameliniu kremu.
Vėdrynas: specialaus kepimo plikytas biskvitas su riešutais perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu.
Vyšniukas: specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir vyšnių įdaru.
Vitražas: įvairių biskvitų gabalėliai pertepti neriebiu virtu sviestiniu kremu ir įvairių vaisių gabalėliais.
Pavasaris: kakavinis biskvitas su cinamonu, perteptas grietinėlės ir balto šokolado kremu su vyšniomis ir šilauogėmis.
Sūrio Tortas su mangais: egzotiškas, natūralus sūrio tortas su mangais, migdolų miltų paduku ir šakočio trupinėliais.
Avietėlė (šviežių aviečių): specialaus kepimo geltonas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu ir šviežių aviečių įdaru.
Migdolas: migdolų riešutų sviesto biskvitas be miltų perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu.
Egzotiška Panakota: sluoksniai: 1) datulių ir riešutų pagrindas, 2) purus sojų grietinėlės ir trintų aviečių sluoksnis, 3) purus sojų grietinėlės sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota", 4) purus sojų grietinėlės ir trintų mangų sluoksnis.
Eklerų Tortas: trapių sausainių pagrindas, perteptas spanguolių uogiene, sūrio kremu, o ant viršaus plikyti pyragaičiai, įdaryti pieninio šokolado kremu.