0

Jūsų krepšelis yra tuščias.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Vestuvinis tortas ant stovo Vestuvinis tortas ant stovo

Vestuvinis tortas ant stovo - 911_S

nuo (kg): 33,50 €

Price as configured: 24 €

/kg
Keisk puošimą
Svoris, kg

Kaina priklauso nuo išsirinkto skonio

Svoris nuo ir iki, nes gaminant atsiranda paklaida.
Kuo didesnis svoris, tuo didesnė paklaida.

Maksimalus ženklų kiekis: 5

Maksimalus ženklų kiekis: 5

Maksimalus ženklų kiekis: 200

Maksimalus ženklų kiekis: 200

Pasirinkite failą

Nepasirinktas failas

Galimi failų tipai: jpg,png,jpeg,JPG,PNG,JPEG

Maksimalus paveikslėlio plotis: 9933 px.

Maksimalus paveikslėlio aukštis: 14043 px.

  • Neštuvai
  • Stovas 2 aukštų
  • Stovas 3 aukštų
  • Stovas 3 aukštų kalvio su lankais
  • Stovas 3 aukštų metalinis
  • Stovas 4 aukštų
  • Stovas 5 aukštų kalvio su lankais
  • Stovas 5 aukštų kalvio šviesus su šakom
  • Stovas 5 aukštų kalvio tamsus su šakom
  • Tortinė
  • Veidrodis

Price as configured: 24 €

Aguoninis: spec. kepimo, purus geltonas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu su aguonomis.

Bičiulis: medaus lakštai pertepami grietinės - grietinėlės kremu.

Bonapartas: trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu ir spanguolių uogiene.

Braškiukas: specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir braškių įdaru.

Braškiukas (šviežių lietuviškų braškių): specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir šviežių braškių įdaru.

Čigonas: purus, rudas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu.

Garduolis: specialūs biskvitai su riešutais, džiovintais vaisiais ir morenginis sluoksnis sutepamas virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu.

Griliažinis: purūs baltas ir rudas biskvitai sutepami virtu sviestiniu kremu su griliažu.

Jogurtinis: baltas purus biskvitas, perteptas jogurtiniu su trintomis avietėmis kremu. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.

Kankorėžis: spec. kepimo baltyminiai lakštai pakaitomis su trapios tešlos lakštais pertepami trijų dalių virtu sviestiniu kremu su riešutais.

Kriaušiukas: baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės kremu ir kriaušių įdaru.

Margenis: aguoninis biskvitas, morenginis ir medaus lakštai sutepami neriebiu virtu kremu su juodųjų serbentų uogiene ir grietinės - grietinėlės kremu.

Maskarponė: baltas purus biskvitas, perteptas minkštu, puriu, švelnaus skonio sūrio kremu su braškėmis arba avietėmis. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.

Medaus Persikinis: specialaus kepimo geltonas biskvitas ir medaus lakštai pertepti grietinės - grietinėlės kremu su persikų įdaru.

Miško Uoga: specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir miško uogų įdaru.

Morenginis: specialaus kepimo baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu - karameliniu kremu su riešutais.

Napoleonas: trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kremu ir juodųjų serbentų arba spanguolių uogiene (pastabose nurodykite, kokios rūšies uogienės norite).

Oranžadas: plikytos masės lakštai, virtas neriebus kremas, džiovinti vaisiai (abrikosai, slyvos, razinos).

Orbita: sluoksniai: 1) gelsvas biskvitas sulaistytas kava su brendžio arba romo aromatu, 2) traškus šokoladinis-riešutinis sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota".

Panakota: primena itališką desertą "Panakota", sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas sulaistytas kava su brendžio aromatu, 2) purus šokoladinis grietinėlės deserto sluoksnis, 3) purus šokoladinis riešutinis grietinėlės deserto sluoksnis, 4) purus grietinėlės deserto sluoksnis.

Riešutėlis: aguoninis biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu su riešutais.

Rududu: trapūs lakštai sutepami sviesto ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu. Torto sudėtyje nėra kiaušinių.

Senoliukas: tortų "Čigonas" ir "Aguoninis" biskvitai pakaitomis pertepami grietinės - grietinėlės kremu.

Smaližius: trys skirtingi lakštai (morenginis, rudas biskvitinis, geltonas biskvitinis) pertepami dviejų rūšių kremu (grietinės - grietinėlės ir virtu sviestiniu) su riešutais.

Snikerinis: šokoladiniu glajumi sulaistytas karamelinis biskvitas pertepamas grietinėlės ir karameliniu kremu su skrudintais žemės riešutais.

Sūrio Tortas: baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su džiovintomis slyvomis ir abrikosais.

Sūrio Tortas (su alyvuogėmis): baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su alyvuogėmis.

Šokoladinis: tamsus biskvitas su vyšniomis, perteptas šokoladiniu kremu su šokolado gabalėliais.

Trapukas: trapios tešlos ir baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu karameliniu kremu pakaitomis su citrininiu virtu sviestiniu kremu su riešutais.

Vaisinė Panakota: sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas, 2) purus grietinėlės ir trintų juodųjų serbentų deserto sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota", 4) purus grietinėlės ir trintų aviečių deserto sluoksnis.

Vaisinis Aguoninis: spec. kepimo, purus geltonas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu su aguonomis ir smulkintais šviežiais vaisiais.

Vaisinis Bičiulis: medaus lakštai pertepami grietinės - grietinėlės kremu su smulkintais šviežiais vaisiais.

Vaisinis Senoliukas: tortų "Čigonas" ir "Aguoninis" biskvitai pakaitomis pertepami grietinės - grietinėlės kremu ir smulkintais šviežiais vaisiais.

Valdovas: specialaus kepimo biskvitas su riešutais pertepamas sviestiniu karameliniu kremu.

Vėdrynas: specialaus kepimo plikytas biskvitas su riešutais perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu.

Vyšniukas: specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir vyšnių įdaru.

Vitražas: įvairių biskvitų gabalėliai pertepti neriebiu virtu sviestiniu kremu ir įvairių vaisių gabalėliais.

Pavasaris: kakavinis biskvitas su cinamonu, perteptas grietinėlės ir balto šokolado kremu su vyšniomis ir šilauogėmis.

Sūrio Tortas su mangais: egzotiškas, natūralus sūrio tortas su mangais, migdolų miltų paduku ir šakočio trupinėliais.

Avietėlė (šviežių aviečių): specialaus kepimo geltonas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu ir šviežių aviečių įdaru.

Migdolas: migdolų riešutų sviesto biskvitas be miltų perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu.

Egzotiška Panakota: sluoksniai: 1) migdolų riešutų sviesto biskvitas be miltų, 2) purus sojų grietinėlės ir trintų aviečių sluoksnis, 3) purus sojų grietinėlės sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota", 4) purus sojų grietinėlės ir trintų mangų sluoksnis.


Rinkis skonį (-ius)

Rinkis Skonį – Pasirinkite sau labiau patinkantį skonį iš skirtingų variantų. Čia galite surasti visiems gerai žinomus, laiko patikrintus ir pamėgtus receptus bei naujus ir unikalius skonius!

  • Aguoninis

    spec. kepimo, purus geltonas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu su aguonomis.

  • Avietėlė (šviežių aviečių)

    specialaus kepimo geltonas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu ir šviežių aviečių įdaru.

  • Bičiulis

    medaus lakštai pertepami grietinės - grietinėlės kremu.

  • Bonapartas

    trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu ir spanguolių uogiene.

  • Braškiukas

    specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir braškių įdaru.

  • Braškiukas (šviežių lietuviškų braškių)

    specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir šviežių braškių įdaru.

  • Čigonas

    purus, rudas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu.

  • Egzotiška Panakota

    sluoksniai: 1) migdolų riešutų sviesto biskvitas be miltų, 2) purus sojų grietinėlės ir trintų aviečių sluoksnis, 3) purus sojų grietinėlės sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota", 4) purus sojų grietinėlės ir trintų mangų sluoksnis.

  • Garduolis

    specialūs biskvitai su riešutais, džiovintais vaisiais ir morenginis sluoksnis sutepamas virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu.

  • Griliažinis

    purūs baltas ir rudas biskvitai sutepami virtu sviestiniu kremu su griliažu.

  • Jogurtinis

    baltas purus biskvitas, perteptas jogurtiniu su trintomis avietėmis kremu. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.

  • Kankorėžis

    spec. kepimo baltyminiai lakštai pakaitomis su trapios tešlos lakštais pertepami trijų dalių virtu sviestiniu kremu su riešutais.

  • Kriaušiukas

    baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės kremu ir kriaušių įdaru.

  • Margenis

    aguoninis biskvitas, morenginis ir medaus lakštai sutepami neriebiu virtu kremu su juodųjų serbentų uogiene ir grietinės - grietinėlės kremu.

  • Maskarponė

    baltas purus biskvitas, perteptas minkštu, puriu, švelnaus skonio sūrio kremu su braškėmis arba avietėmis. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.

  • Medaus Persikinis

    specialaus kepimo geltonas biskvitas ir medaus lakštai pertepti grietinės - grietinėlės kremu su persikų įdaru.

  • Migdolas

    migdolų riešutų sviesto biskvitas be miltų perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu.

  • Miško Uoga

    specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir miško uogų įdaru.

  • Morenginis

    specialaus kepimo baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu - karameliniu kremu su riešutais.

  • Napoleonas

    trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kremu ir juodųjų serbentų arba spanguolių uogiene (pastabose nurodykite, kokios rūšies uogienės norite).

  • Oranžadas

    plikytos masės lakštai, virtas neriebus kremas, džiovinti vaisiai (abrikosai, slyvos, razinos).

  • Orbita

    sluoksniai: 1) gelsvas biskvitas sulaistytas kava su brendžio arba romo aromatu, 2) traškus šokoladinis-riešutinis sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota".

  • Panakota

    primena itališką desertą "Panakota", sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas sulaistytas kava su brendžio aromatu, 2) purus šokoladinis grietinėlės deserto sluoksnis, 3) purus šokoladinis riešutinis grietinėlės deserto sluoksnis, 4) purus grietinėlės deserto sluoksnis.

  • Pavasaris

    kakavinis biskvitas su cinamonu, perteptas grietinėlės ir balto šokolado kremu su vyšniomis ir šilauogėmis.

  • Riešutėlis

    aguoninis biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu su riešutais.

  • Rududu

    trapūs lakštai sutepami sviesto ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu. Torto sudėtyje nėra kiaušinių.

  • Senoliukas

    tortų "Čigonas" ir "Aguoninis" biskvitai pakaitomis pertepami grietinės - grietinėlės kremu.

  • Smaližius

    trys skirtingi lakštai (morenginis, rudas biskvitinis, geltonas biskvitinis) pertepami dviejų rūšių kremu (grietinės - grietinėlės ir virtu sviestiniu) su riešutais.

  • Snikerinis

    šokoladiniu glajumi sulaistytas karamelinis biskvitas pertepamas grietinėlės ir karameliniu kremu su skrudintais žemės riešutais.

  • Sūrio Tortas

    baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su džiovintomis slyvomis ir abrikosais.

  • Sūrio Tortas (su alyvuogėmis)

    baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su alyvuogėmis.

  • Sūrio Tortas su mangais

    egzotiškas, natūralus sūrio tortas su mangais, migdolų miltų paduku ir šakočio trupinėliais.

  • Šokoladinis

    tamsus biskvitas su vyšniomis, perteptas šokoladiniu kremu su šokolado gabalėliais.

  • Trapukas

    trapios tešlos ir baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu karameliniu kremu pakaitomis su citrininiu virtu sviestiniu kremu su riešutais.

  • Vaisinė Panakota

    sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas, 2) purus grietinėlės ir trintų juodųjų serbentų deserto sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota", 4) purus grietinėlės ir trintų aviečių deserto sluoksnis.

  • Vaisinis Aguoninis

    spec. kepimo, purus geltonas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu su aguonomis ir smulkintais šviežiais vaisiais.

  • Vaisinis Bičiulis

    medaus lakštai pertepami grietinės - grietinėlės kremu su smulkintais šviežiais vaisiais.

  • Vaisinis Senoliukas

    tortų "Čigonas" ir "Aguoninis" biskvitai pakaitomis pertepami grietinės - grietinėlės kremu ir smulkintais šviežiais vaisiais.

  • Valdovas

    specialaus kepimo biskvitas su riešutais pertepamas sviestiniu karameliniu kremu.

  • Vėdrynas

    specialaus kepimo plikytas biskvitas su riešutais perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu.

  • Vyšniukas

    specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir vyšnių įdaru.

  • Vitražas

    įvairių biskvitų gabalėliai pertepti neriebiu virtu sviestiniu kremu ir įvairių vaisių gabalėliais.