Desertai patinka kiekvienam

Desertai patinka kiekvienam. Dažniausiai  jie yra gaminami iš vaisių, grietinėlės ar ledų. Desertų yra pačių įvairiausiu rūšių ir kiekvieno gaminimas yra skirtingas. Vienų desertų gaminimas trunka iki 10 minučių, o kitiems reikia ir kelių valandų. Tačiau visiškai nesvarbu kiek laiko užtruksite, jis dings akimirksniu, nes kaip jau kiekvienas žinome – desertus mėgsta visi. Įprasta galvoti, kad desertai skirti tik smaližiams, nes jie yra saldūs. Tai mitas. Į desertus galima nedėti cukraus, naudoti riešutus, vaisius. Jei norite paskanauti deserto ar norite nustebinti savo artimąjį, kreipkitės į mus, išsakykite savo poreikius, o mes pasistengsime pagaminti patį skaniausią desertą, kuriam neatsispirs nei vienas.

Populiariausi desertai

Kalbant apie desertus verta paminėti populiariausius, kurie skanaujami dažniausiai.

  • Panna Cota -desertai kilę iš Italijos ir atkeliavę į Lietuvą. Desertai nepaliekantys abejingų. Greitas paruošimas ir puikus pasirinkimas norint nustebinti atvykstančius svečius.
  • Tiramisu - tikriausiai vienas skaniausių desertų, kuris gaminamas iš sausainių ir maskarponės sūrio. Desertai kilę iš Italijos, bet plačiai paplitę ir gaminami Lietuvoje. Saldūs, tirpstantis burnoje desertai, kuriam atsispirti sudėtinga.
  • Oreo desertai - oreo sausainius tikriausiai žinome kiekvienas, bet ar kada susimąstėte, kad iš jų galima pasigaminti desertus? Desertai tinkami visomis progomis, kuris puikiai tinka užsigeriant arbatos ar kavos puodeliu.
  • Snickers desertai - mėgstamas smaližių. Žinant kokie smaližiai yra vaikai desertą galima drąsiai gaminti ruošiantis vaikų šventėms, gimtadieniams, mokinių klasių susitikimams.
  • Mango desertai - labai skanūs ir greitai paruošiami desertai, kuriuos pasigaminti labai paprasta. Desertai puikiai tiks vasarai dėl savo gaivinančio skonio.

Kaip išsirinkti skanų desertą?

Desertų pasirinkimas yra labai platus, paragavus vieno deserto skonio, nereikia ties vienu skoniu apsistoti. Visada rekomenduojama išbandyti naujus desertų skonius ir įspūdžiais pasidalinti su artimaisiais ir draugais. Galbūt kažkas dabar būtent ieško tokio deserto? Desertų gaminimas yra ganėtinai paprastas, tačiau jeigu reikalingas didesnis kiekis desertų ir galvojate, kad jums nepavyks dėl laiko trūkumo, nieko tokio! Apsilankykite Jūratės Gulbinienės įmonėje Vilniuje, Kaune arba internetiniame puslapyje, papasakokite kokio deserto tikitės ir mes pasistengsime pagaminti bei pristatysime savo transportu sutartą dieną, sutartu laiku.

Mūsų internetiniame puslapyje tortai-pyragai.lt rinkitės desertą iš žemiau išvardytų gaminių:

  • Sveiki desertai;
  • Saldumynai su migdolų miltais;
  • Desertai be kiaušinių ar riešutų;
  • Desertai su viso grūdo miltais;
  • Desertai be laktozės ar miltų;
  • Desertai be cukraus.

Faktai apie desertus

Kad straipsnį užbaigti nuotaikingai, pasidalinsime kelias faktais apie desertus iš viso pasaulio.

  1. Apie 1590 m. Anglijos gyventojai statydavo pastatus, kurie buvo vadinami – pokylių namais. Į pokylių namus gyventojai susirinkdavo valgyti desertų.
  2. 2009 m. per Dubajaus apsipirkimo festivalį buvo pagamintas didžiausias desertų skaičius. Desertų buvo pagaminta apie 2232.
  3. Psichologų įrodytą, kad žmonių skonių pasirinkimas renkantis desertą parodo jo asmenybę.
  4. Brangiausias desertas pasaulyje yra „The Frrrozen Haute Chocolate Ice Cream Sundae“, kuris kainuoja 25000 dolerių.
  5. „Marshmallow“ desertas yra augalas, kuris renesanso laikotarpiu buvo populiarus kaip žolinis vaistas gerklės skausmui ir kitoms problemoms gydyti.
  6. Maži Kalifornijos pakrantės miesteliai uždraudė pardavinėti ir valgyti ledus viešose vietose.

Reikia pripažinti, kad kiekvienas gali pasigaminti šviežų ir skanų desertą. Dauguma gamindami namuose turi savo gaminimo specifiką, individualius deserto gaminimo būdus ir puošimo techniką, bet ne kiekvienam pavyksta atrasti laiko šviežio ir gražiai papuošto (pagal šventės tematiką) deserto pasigaminimui. Todėl Jūratės Gulbinienės konditerių komanda visada yra pasiruošusi pagelbėti ir pagaminti tavo pasirinktą desertą. Mūsų komanda kasdien su meile gamina ir pristato skanius tortus, pyragus, sausainius ir kitus saldumynus į namus, kavines, restoranus ar biurus.

Jūratės Gulbinienės gaminami konditeriniai gaminiai gali būti patogiai užsakomi:

  1. Internetu (patogi savitarna veikianti 24 val. / parą 7 dienas per savaitę),
  2. Telefonu paskambinus numeriu (8 670) 000 87
  3. Messenger’iu (parašyk žinutę čia pat dešiniame kampe)
  4. El.paštu jurate@tortai-pyragai.lt
  5. Firminėse Jūratės Gulbinienės parduotuvėse

Užsakymo metu galima pasirinkti kiekvienam patogų deserto atsiėmimo ar pristatymo būdą. Sutartą dieną desertą pristatysime nurodytu adresu su specialiai tam pritaikytu mūsų asmeniniu transportu.

Pristatysime išsirinktą saldumyną iki nurodytų durų. Su Jūratės Gulbinienės komanda visada labai patogu, paprasta, greita ir skanu. Išsirink ir smaližiauk.

Mūsų parduotuvėje galima įsigyti tokių desertų kaip:

  • Tortas egzotiška panakota;
  • Tortas egzotiškas senoliukas;
  • Pyragaičiai datuliukai;
  • Vaisių ir uogų zefyriukai;
  • Sausainiai florentinai;
  • Granola.

Aukščiau išvardinome tik keletą gaminių, bet juk visada galima nustebinti artimą papildoma saldžia konditerine smulkmenėle, kuri dar nebuvo ragauta. Išsirink dar vieną skanų saldumyną.