Nuostabusis sūrio pyragas

Sūrio pyragas - neapsakomo skonio, saldus desertas, kuris gaminamas iš vieno arba kelių sluoksnių. Kai pyragas gaminamas iš dviejų sluoksnių, tai apatinis sluoksnis dažniausiai gaminamas kaip kietas pagrindas. Pagrindo gamybai naudojami susmulkinti sausainiai. Viršutinio sluoksnio gamybai naudojamas sūrio, cukraus ir kiaušinių mišinys. Kad būtų galima mėgautis neapsakomu pyrago skoniu, pyragą patariama gaminti iki šventės likus kelioms dienoms, kad pyragas susigulėtų.

Vieniems šį pyragą pavyksta paruošti greitai ir be sunkumų, kitiems gaminant pyragą tenka susidurti su didesniais iššūkiais. Norintiems mėgautis ypatingu sūrio pyrago skoniu, turime gerų naujienų! Apsilankę Jūratės Gulbinienės kepyklėlėje arba internetinėje svetainėje turite galimybę išsirinkti užsisakyti skaniausią sūrio pyrago alternatyvą - sūrio tortą.

Gardžiausi sūrio pyragai

Kas gali būti skaniau nei gabalėlis pagaminto tobulo skonio sūrio pyrago, kurį ragausite saulėtą rytą prie kavos ar arbatos puodelio. O gal pavaišinsite juo svečius?

  • Niujorko sūrio pyragas su vyšniomis - pyragas atkeliavęs iš pačio Niujorko ir patapęs klasika. Receptas žinomas kiekvienam dėl savybės, kad gaminant pyragą galima eksperimentuoti ir išrasti naują skonį.
  • Citrininis sūrio pyragas - pyragas pagamintas iš sūrio, pačio skaniausio kremo, o citrinos žievelės ir sultys skonį padaro išskirtinį.
  • Moliūginės kavos sūrio pyragas - moliūginė pieniška kava, kuri pagardinta šildančiais prieskoniais. Pyragas atkeliavęs iš Amerikos ir kavos mėgėjams tapęs tikru pasimėgavimu.
  • Sūrio pyragas su obuoliais - ypatingo skonio pyragas, pagardintas keptais obuoliais, aplietais karamele. Šis pyragas patiks suaugusiems ir vaikams.

Mūsų gaminami tortai su sūriu

  • EKLERŲ tortas - pagamintas iš trapių sausainių, perteptas uogiene ir sūrio kremu. Tobula!
  • Tortas MASKARPONĖ - pagamintas iš balto, puraus biskvito, pertepto puriu, švelnaus skonio sūrio kremu su braškėmis.
  • Tortas PAVLOVA - tortas su grietinėlės ir maskarponės sūrio kremu. Gali būti papuoštas įvairiais vaisiais ar uogomis.
  • SŪRIO tortas - pagamintas iš balto, puraus biskvito, pertepto grietinės, grietinėlės ir lydyto sūrio kremu.
  • SŪRIO tortas su mangais - nukeliantis į egzotiškas svajones ar prisiminimus.

Dar daugiau apie sūrio pyragus..

Sūrio pyrago istorija skaičiuojama nuo antikos laikų. Pirmasis sūrio pyragas iškeptas Graikijoje. Tuomet pyragai buvo gaminami iš šviežio sūrio paplotėlių, pagamintų iš miltų ir medaus.  Pyragai buvo kepami ant molinės keptuvės. 1749 m. Amerikoje išleistoje kulinarijos knygoje pasiūlyti 3 sūrio pyrago receptai. Sūrio pyrago progresas įvyko XX a. Amerikoje – pyragas buvo pradėtas gaminti švelnesnės tekstūros. Į Europos šalis pyragas atkeliavo iš Amerikos.

Tie, kas nuspręs pyragą pasigaminti namuose, turi žinoti šiuos dalykus:

  • Sūrio pyragas turi atrodyti gražiai. Neturi būti įtrūkęs, sukritęs, paviršius turi būti lygūs.
  • Skaniausias pyragas bus tada, kai bus paskrudęs iš viršaus, o pagrindas bus traškus.
  • Labai svarbu, kad pyrago tekstūra būtų lygi ir glotni.

Sūrio pyrago užsakymas ir pristatymas

Reikia pripažinti, kad kiekvienas gali pasigaminti šviežų ir skanų sūrio pyragą. Dauguma gamindami namuose turi savo gaminimo specifiką, individualius sūrio pyrago gaminimo būdus ir puošimo techniką, bet ne kiekvienam pavyksta atrasti laiko šviežio ir gražiai papuošto (pagal šventės tematiką) sūrio pyrago pasigaminimui. Todėl Jūratės Gulbinienės konditerių komanda visada yra pasiruošusi pagelbėti ir pagaminti tavo pasirinktą sūrio pyragą. Mūsų komanda kasdien su meile gamina ir pristato skanius tortus, pyragus, sausainius ir kitus saldumynus į namus, kavines, restoranus ar biurus.

Jūratės Gulbinienės gaminami konditeriniai gaminiai gali būti patogiai užsakomi:

  1. Internetu (patogi savitarna veikianti 24 val. / parą 7 dienas per savaitę),
  2. Telefonu paskambinus numeriu (8 670) 000 87
  3. Messenger’iu (parašyk žinutę čia pat dešiniame kampe)
  4. El.paštu info@tortai-pyragai.lt
  5. Firminėse Jūratės Gulbinienės parduotuvėse

Užsakymo metu galima pasirinkti kiekvienam patogų sūrio pyrago atsiėmimo ar pristatymo būdą. Sutartą dieną sūrio pyragą pristatysime nurodytu adresu su specialiai tam pritaikytu mūsų asmeniniu transportu.

Nuolatos džiaugiamės, kad dauguma išbandžiusių mūsų produkciją vėlgi sugrįžta išbandyti ir atrasti kažką naujo. Todėl jeigu pavyko rasti tai ko ieškai, drąsiai rinkis, nedvejok ir užsisakyk. Pristatysime išsirinktą saldumyną iki nurodytų durų. Su Jūratės Gulbinienės komanda visada labai patogu, paprasta, greita ir skanu. Išsirink ir smaližiauk.

Mūsų parduotuvėje galima įsigyti tokių desertų kaip:

  • EKLERŲ tortas;
  • Tortas MASKARPONĖ;
  • Tortas su uogomis;
  • SŪRIO tortas;
  • MANGŲ tortas.

Aukščiau išvardinome tik keletą gaminių, bet juk visada galima nustebinti artimą papildoma saldžia konditerine smulkmenėle, kuri dar nebuvo ragauta. Išsirink dar vieną skanų saldumyną.