Aguonų pyragas

Pyragai nukelia į pačius geriausius vaikystės prisiminimus ar svajones. Pyragai – tai gaminiai, kurių rasime parduotuvių lentynose ar namuose besipuikuojančių ant šventinio stalo. Pyragai savo kvapų magija padeda sukurti pačią jaukiausią atmosferą, kurioje norėsis praleisti kuo daugiau laiko. O jeigu pyragas ką tik iškeptas – šviežutėlis jo kvapas, kurio norisi iš karto ragauti. Ar gali būti kas geriau?

Aguonų pyragas yra tokio paties nuostabaus skonio kaip ir kiti pyragai. Įprasta galvoti, kad aguonų pyragas gaminamas tik per Kalėdas, bet taip tikrai nėra! Pyragas gali būti kepamas per Velykas, gimtadienius, valstybines šventes ir kitomis progomis. Aguonų pyragui atsispirti nepajėgs nei vienas aguonų mėgėjas – tirpstantis burnoje, minkštas, purus, lengvas, su aguonų įdarų ar apibarstytas aguonomis.

Nuostabieji aguonų pyragai

Visi konditerijos gaminiai gaminami improvizuojant. Taip pat ir aguonų pyragas, nes įdarui pagaminti gali būti naudojamos aguonos ir kitokie produktai. Žinomiausi ir dažniausiai gaminami aguonų pyragai mūsų šalyje yra šie:

  • Šokoladinis aguonų pyragas. Pyragas, kurio gaminimui reikia daug aguonų. Puikiai atrodys ant šventinio stalo ir sulauks daug svečių dėmesio. Pyragą rekomenduojama gamintis ar užsisakyti didesnį, kad užtektų visiems.
  • Varškinės tešlos pyragas su aguonomis. Nuostabus pyragas, kurio liks sužavėti varškės ir aguonų mėgėjai. Varškė dedama į tešlą, todėl ji nelabai ir jausis skanaujant pyragą, bet pyragas bus labai sotus.
  • Pyragas „Aguonėlė“. Tikriausiai vienas iš paprasčiausių pyragų receptų. Aguonos įmaišomos į tešlą, o tešla išpilama į kepimo skardą.
  • Senovinė riestė. Senovinė riestė – vienas iš tradiciškiausių švenčių kepinių, kuris savo skoniu ir kvapu trumpam sugrąžina į gražiausias vaikystės dienas. Šis kepinys yra nepakartojamo skonio, todėl gaminamas ne tik per Kalėdas, bet ir per kitas šventes. Kepinio gamybos daug kas privengia dėl sudėtingo gaminimo proceso. Todėl jeigu norite pasilepinti senovine rieste, bet nenorite jos gamintis - mūsų kepyklėlės konditeriai pasiruošę jums padėti. Pas mus įsigysite pačių šviežiausių ir skaniausių senovinių riesčių.

Dekoravimo būdai

Pyragai kaip ir tortai turi daug dekoravimo būdų. Kokį aguonų dekoravimo būdą pasirinksite, priklauso nuo to, kokiai progai jis gaminamas. Jeigu pyragas gaminamas Kalėdų šventei, galima dekoruoti snaigėmis, elniais ir visomis kitomis kalėdinėmis figūromis. Jei pyragas gaminamas Velykoms, pyragą galima dekoruoti margučiais, velykiniais kiškiais. Kiekvienai progai galima pritaikyti skirtingus dekoravimo būdus. Taip pat įprastas dekoravimo būdas - apliejimas šokolado glajumi. Aplieti galima visą pyragą arba tik jo kraštus.

Aguonų pyrago užsakymas ir pristatymas

Reikia pripažinti, kad kiekvienas gali pasigaminti šviežų ir skanų aguonų pyragą. Dauguma gamindami namuose turi savo gaminimo specifiką, individualius aguonų pyrago gaminimo būdus ir puošimo techniką, bet ne kiekvienam pavyksta atrasti laiko šviežio ir gražiai papuošto (pagal šventės tematiką) aguonų pyrago pasigaminimui. Todėl Jūratės Gulbinienės konditerių komanda visada yra pasiruošusi pagelbėti ir pagaminti tavo pasirinktą aguonų pyragą. Mūsų komanda kasdien su meile gamina ir pristato skanius tortus, pyragus, sausainius ir kitus saldumynus į namus, kavines, restoranus ar biurus.

Jūratės Gulbinienės gaminami konditeriniai gaminiai gali būti patogiai užsakomi:

  1. Internetu (patogi savitarna veikianti 24 val. / parą 7 dienas per savaitę),
  2. Telefonu paskambinus numeriu (8 670) 000 87
  3. Messenger’iu (parašyk žinutę čia pat dešiniame kampe)
  4. El.paštu info@tortai-pyragai.lt
  5. Firminėse Jūratės Gulbinienės parduotuvėse

Užsakymo metu galima pasirinkti kiekvienam patogų aguonų pyrago atsiėmimo ar pristatymo būdą. Sutartą dieną aguonų pyragą pristatysime nurodytu adresu su specialiai tam pritaikytu mūsų asmeniniu transportu.

Nuolatos džiaugiamės, kad dauguma išbandžiusių mūsų produkciją vėlgi sugrįžta išbandyti ir atrasti kažką naujo. Todėl jeigu pavyko rasti tai ko ieškai, drąsiai rinkis, nedvejok ir užsisakyk. Pristatysime išsirinktą saldumyną iki nurodytų durų. Su Jūratės Gulbinienės komanda visada labai patogu, paprasta, greita ir skanu. Išsirink ir smaližiauk.