tortas su uogomis (tortas ŠILO UOGA) tortas su uogomis (tortas ŠILO UOGA)

Atnaujinome savo el. parduotuvę ir norime kartu pasidžiaugti bei dovanojame tau 10% NUOLAIDĄ! partying

Užsiprenumeruok naujienlaiškį mūsų naujoje el. parduotuvėje ir pirmas sužinok apie specialius pasiūlymus bei naujienas.

O mes tau už tai sakome didelį AČIŪ sparkling_heart ir atsiųsime nuolaidos kodą, su kuriuo galioja 10% nuolaida* pirmam užsakymo krepšeliui money_mouth_face.

Pasinaudokite proga, kuri galios iki spalio 31 d. spiral_calendar

*Nuolaida taikoma užsiprenumeravusiems naujienlaiškį ir prisijungusiems klientams.

 

O mūsų naujojoje el. parduotuvėje galėsi nuveikti štai ką:

  • Sužinok apie mus daugiau - kaip mes teikiame džiaugsmą smiling_face_with_three_hearts ir nuo ko pradėjome.
  • Sunku išsirinkti tortą? Rinkis pagal skonį! Mėgsti gaivesnį, su sūrio kremu, biskvitinį, o gal kaip tik riebesnį ir su morengu tortuką? Pasinaudok skonio filtru mūsų firminių tortų kategorijoje ir išsirink mėgstamiausią tortą drooling_face.
  • Beveik visus mūsų desertus gali užsisakyti pagal savo individualius norus. Jau tikrai žinai, kad užsakydamas saldumyną pas mus visada galėdavai nurodyti norimą skonį, svorį, kiekį, formą, užrašą, specialių padėklą bei papildomus norus. O dabar galėsi rinktis ir papildomus priedus, kurie padarys tavo išsirinktą desertą dar unikalesniu star_struck! Tai ir valgomi papuošimai, valgomos nuotraukos bei statulėlės, dekoracijos, lėlės ir fejerverkai ar žvakutės. Beje ar žinojai, visada gali siūlyti ir savo variantus pastabose ar prikabindamas ir atsiųsdamas norimą pavyzdį.
  • Patogiai ieškok mag norimo deserto pagal pavadinimą, aprašymą, sudėtį ar kategoriją. Vedant paieškos frazę iš karto matysi labiausiai atitinkančio saldumyno nuotrauką ir pavadinimą.
  • Gali palikti atsiliepimą apie kiekvieną mūsų saldėsį ar skaityti kitų paliktus įvertinimus. Taip pat tituliniame matysi parašytus padėkojimus heart_eyes už suteiktą džiaugsmą.
  • Nuo šiol gali prisijungti ne tik su Facebook, bet ir su Google paskyra. Juk taip greičiau ir patogiau +1.
  • Peržiūrėk naujausius Instagram įrašus camera_flash tiesiog iš titulinio puslapio nepalikdamas mūsų el. parduotuvės.
  • Sužinok star_struck naujienas ir pasinaudok specialiais pasiūlymais, nuolaidų kodais ar dovanų kuponais prenumeruodamas naujienlaiškį.

 

Visais klausimais galime bendrauti telefonu (8 670) 000 87 ar Facebook/Messenger žinute.