Biskvitinis medaus tortas kai norisi kažko saldaus

Ar ir jūs sode gerdami arbatą svajojate apie kažką saldaus? Galbūt tai sausainiai? Egzotiniai vaisiai? O gal pyragas? Ne, tai kur kas paslaptingiau nei atrodo...

Jis nusėtas aukso dulkėmis, perteptas gaiviai saldžia grietinėle ir susluoksniuotas puriu, burnoje tirpstančiu, medaus skonio biskvitu. Tai biskvitinis medaus tortas. Ypatingo purumo ir švelnumo, darnus subtilių skonių derinys. Todėl patys šviežiausi jo gabalėliai išgraibstomi vos spėjus juos padėti į už prekystalio esančią saldumynų vitriną.

Tikriausiai ne kartą mąstėte apie šio nuostabaus skonio ir universalaus tortuko gamybą namuose. Tačiau dažnai tam pritrūkdavo laiko, noro, kantrybės, o galbūt net pamiršdavote nusipirkti jo gamybai reikalingų produktų. Tad ką daryti, jei norisi šviežio, švelnaus ir puraus torto? Gaminti jį namuose ar užsakyti?

Gaminti tortą namuose ar užsakyti?

Biskvitinio medaus torto gaminimas namuose nereikalauja daug pastangų ir laiko sąnaudų, tačiau galbūt skubate ir trūksta laiko gaminant tortą? Gal svečiai už poros valandų atskubės pro duris? Norint skaniai iškepti biskvitinio torto padus reikia šiek tiek laiko. Įprastai, vos pradėjus namuose kepti biskvitą, turime žinoti kiek kiaušinių, cukraus, druskos, gardžių prieskonių, kepimo miltelių įdėti. Papildomai galima įdėti kitų gardėsių, kas pagerintų biskvito kokybę ir biskvitas gautųsi itin purus ir nesukristų. O ką dažniausiai darote Jūs, kad biskvitas gerai iškeptų ir nesukristų vos ištrauktas iš karštos orkaitės? Pasidalinkite savo mažyte paslaptimi su visais ir eikime užsimaišyti tortui kremą. Ar šviežios grietinėlės kremas kaip visada gavosi tobulas? Gaivus ir švelnus, ne per kietas ir ne per daug išplaktas? Tuomet labai gerai bus galima pertepti medaus torto biskvitą. Svarbiausia daryti viską pagal receptą, kad tortas gautųsi toks koks turi būti.

Bet jeigu planuojate šventę ir neturite daug laisvo laiko, torto gamybą galima patikėti Jūratės Gulbinienės tortų kepėjoms. Nuostabaus skonio tortai bus pagaminti ir papuošti tiksliai taip, kaip nurodysite užsakymo formoje. Pamirškite perkepusį ir neiškilusį biskvitą bei skystą kremą. Išsvajotą tortą iškilmingai šventei ar kasdieniam pasimėgavimui, iš anksto užsisakykite tortai-pyragai.lt arba pasinaudokite „LastMile“ bei  „Wolt“ programėlėmis ir jūsų mėgstamas tortas bus pristatytas tą pačią dieną.

Degustuokite ir sukurkite sau patikusių skonių tortus

Šventė jau ne už kalnų, tačiau jūs dar neišsirinkote torto ar kito naujo skonio saldumyno? Užsisakykite įvairių saldumynų mėginukų rinkinį arba registruokitės išankstinei tortų degustacijai ir išsirinkite savo šventės saldųjį stebuklą. Jei vis dėlto degustacijos metu neradote savo mėgstamo skonio, sukurkite jį patys! Siūlykite unikaliausius skonių ir papuošimų derinius ir pasitarę su tortų konditerėmis įvertinsime galimybę pagaminti išskirtinį, unikalų tortą, tokį, kokio dar nesame darę. 
Pamirškite varginantį torto ruošimą namuose. Užsisakykite savo svajonių tortą internetu ir daugiau laiko skirkite savo mėgstamai veiklai ir šeimos nariams. 

Biskvitinio medaus torto užsakymas ir pristatymas

Reikia pripažinti, kad kiekvienas gali pasigaminti šviežų ir skanų biskvitinį medaus tortą. Dauguma gamindami namuose turi savo gaminimo specifiką, individualius biskvitinio medaus torto gaminimo būdus ir puošimo techniką, bet ne kiekvienam pavyksta atrasti laiko šviežio ir gražiai papuošto (pagal šventės tematiką) biskvitinio medaus torto pasigaminimui. Todėl Jūratės Gulbinienės konditerių komanda visada yra pasiruošusi pagelbėti ir pagaminti tavo pasirinktą biskvitinį medaus tortą. Mūsų komanda kasdien su meile gamina ir pristato skanius tortus, pyragus, sausainius ir kitus saldumynus į namus, kavines, restoranus ar biurus.

Jūratės Gulbinienės gaminami konditeriniai gaminiai gali būti patogiai užsakomi:

  1. Internetu (patogi savitarna veikianti 24 val. / parą 7 dienas per savaitę),
  2. Telefonu paskambinus numeriu (8 670) 000 87
  3. Messenger’iu (parašyk žinutę čia pat dešiniame kampe)
  4. El.paštu info@tortai-pyragai.lt
  5. Firminėse Jūratės Gulbinienės parduotuvėse

Užsakymo metu galima pasirinkti kiekvienam patogų biskvitinio medaus torto atsiėmimo ar pristatymo būdą. Sutartą dieną biskvitinį medaus tortą pristatysime nurodytu adresu su specialiai tam pritaikytu mūsų asmeniniu transportu.

Nuolatos džiaugiamės, kad dauguma išbandžiusių mūsų produkciją vėlgi sugrįžta išbandyti ir atrasti kažką naujo. Todėl jeigu pavyko rasti tai ko ieškai, drąsiai rinkis, nedvejok ir užsisakyk. Pristatysime išsirinktą saldumyną iki nurodytų durų. Su Jūratės Gulbinienės komanda visada labai patogu, paprasta, greita ir skanu. Išsirink ir smaližiauk.