Obuolių pyragas – rudens pasaka

Ruduo, tai spalvingiausias metų laikas. Nuo medžių krenta spalvingi lapai, žmonių veiduose atsispindi  šiltos rudeniškos šypsenos, iš gamtos pasiimamos rudens gėrybės. Ruduo pasižymi gėrybių įvairove, nuo įvairiausių, spalvingiausių daržovių iki vaisių. Vienos iš gėrybių kurių laukiame jau vasaros pabaigoje - obuoliai. Jų yra įvairiausių: didelių, raudonų, rūgščių, gaivių, sultingų…

Kalbant apie rudens populiariausią desertą, manau, visi sutiktų, jog tai - Obuolių pyragas. Nuskynus obuolius sode dažnas skuba kepti pirmąjį šiais metais obuolių pyragą. Obuolių pyragas tikriausiai yra vienas iš ryškiausių ir jaukiausių rudens simbolių. Tai toks pyragas, kuris nukelia į vaikystę, kurio skonis išlieka ilgai mūsų mintyse ir kuriuo norisi dalintis su kitais. Pyragą galima skanauti švenčių metu ar po dienos darbų prie arbatos puodelio.

Skaniausi Obuolių pyragai

Obuolių pyragai – tokie pyragai, kurie namus pripildo jaukumo ir stalą puošia gardžiu, auksinės spalvos šedevru. Obuolių pyragų rūšių yra įvairių, bet galime išskirti keletą ypatingų ir pirmas dvi rūšys galite įsigyti apsilankę mūsų parduotuvėje.

  • Pyragas su obuoliais. Šis pyragas yra ypatingai skanus. Pyragą galima drąsiai neštis į šventę ir būti tikriems, kad jis patiks visiems.
  • Pyragas su obuoliais ir morengu. Nepamirštamo skonio pyragas, kuris puikiai atrodys ne tik ant paprasto, bet ir ant šventinio stalo.
  • Drėgnas Obuolių pyragas su jogurtu. Nuostabus atradimas mėgstantiems drėgnus, lengvus ir sultingus pyragus. Drėgnas obuolių pyragas su jogurtu puiki kombinacija jums!
  • Prancūziškas Obuolių pyragas. Puikus pasirinkimas neturintiems daug laiko, nes tai vienas iš paprasčiausių ir greičiausiai pagaminamų pyrago receptų. Jo skonis yra gaivus ir sultingas, todėl tik spėkite paragauti, kol jis dar puošia stalą.
  • Trupininis Obuolių pyragas. Pyragas valgomas karštas, kabinant šaukštu. Jeigu turite ledų, panaudokite juos skanaudami pyragą, tai suteiks skonių įvairovę ir leis mėgautis akimirka.

Obuolių pyrago dekoravimo būdai

Kaip ir visi tortai bei pyragai taip ir šis nėra išimtis renkantis skirtingus dekoravimo būdus. Pats paprasčiausias dekoravimo būdas prieš kepant ar iškepus pyragą uždėti pjaustytų obuolių. Kitas gan įprastas ir dažnai naudojamas dekoravimo būdas – ant viršaus užberti cinamono. Jeigu cinamono nepadauginama, tai jis pyragui suteikia išskirtinį prieskonį. Išskirtinis dekoravimo būdas – įvairūs vaisiai: braškės, vyšnios, spanguolės. Patiks mėgstantiems naujoves ir nebijantiems išbandyti naujų skonių.

Gaminti namuose ar užsakyti?

Reikia pripažinti, kad kiekvienas gali pasigaminti šviežų ir skanų Obuolių pyragą. Dauguma gamindami namuose turi savo gaminimo specifiką, individualius pyrago gaminimo būdus ir puošimo techniką, bet ne kiekvienam pavyksta atrasti laiko šviežio ir gražiai papuošto (pagal šventės tematiką) pyrago pasigaminimui. Todėl Jūratės Gulbinienės konditerių komanda visada yra pasiruošusi pagelbėti ir pagaminti tavo pasirinktą pyragaitį. Mūsų komanda kasdien su meile gamina ir pristato skanius tortus, pyragus, sausainius ir kitus saldumynus į namus, kavines, restoranus ar biurus.

Jūratės Gulbinienės gaminami konditeriniai gaminiai gali būti patogiai užsakomi:

  1. Internetu (patogi savitarna veikianti 24 val. / parą 7 dienas per savaitę),
  2. Telefonu paskambinus numeriu (8 670) 000 87
  3. Messenger’iu (parašyk žinutę čia pat dešiniame kampe)
  4. El.paštu info@tortai-pyragai.lt
  5. Firminėse Jūratės Gulbinienės parduotuvėse

Užsakymo metu galima pasirinkti kiekvienam patogų Obuolių pyrago atsiėmimo ar pristatymo būdą. Sutartą dieną pyragą pristatysime nurodytu adresu su specialiai tam pritaikytu mūsų asmeniniu transportu.

Nuolatos džiaugiamės, kad dauguma išbandžiusių mūsų produkciją vėlgi sugrįžta išbandyti ir atrasti kažką naujo. Todėl jeigu pavyko rasti tai ko ieškai, drąsiai rinkis, nedvejok ir užsisakyk. Pristatysime išsirinktą saldumyną iki nurodytų durų. Su Jūratės Gulbinienės komanda visada labai patogu, paprasta, greita ir skanu. Išsirink ir smaližiauk.

Mūsų parduotuvėje galima įsigyti tokių desertų kaip:

  • Pyragas su Obuoliais;
  • Pyragas su Obuoliais ir morengu;
  • Trupininis Obuolių pyragas.

Aukščiau išvardinome tik keletą gaminių, bet juk visada galima nustebinti artimą papildoma saldžia konditerine smulkmenėle, kuri dar nebuvo ragauta. Išsirink dar vieną skanų saldumyną.