Pyragas su uogomis

Uogos – ne tik sveika, bet ir naudinga sveikatai. Uogos pasižymi savo gausia formų, skonių ir spalvų įvairove: raudonos avietės ir braškės, mėlynos mėlynės, žali prisirpę agrastai. Skaniausios yra šviežios uogos užaugintos ir nuskintos savo sode, tačiau jeigu sodo neturima, uogas galima nusipirkti maisto prekių parduotuvėse, turgavietėse arba skanauti šaldytas. Pyragą su uogomis galima gaminti visais metų sezonais.

  • Naudingos uogos. Uogos yra pats geriausias ir visiems prieinamas natūralus vitaminų šaltinis. Viskas kas gaminama iš uogų yra skanu ir naudinga sveikatai.
  • Mėlynės. Vienos naudingiausių uogų, nes jose yra daugybę skaidulų ir antioksidantų kovojančių su bakterijomis. Mėlynės naudingos lieknėjant. Jeigu laikomasi dietos, mėlynių pyragas bus pats geriausias pasirinkimas.
  • Vyšnios. Vyšniose gausu vitamino C, kuris apsaugo nuo hipertenzijos, padeda reguliuoti kraujospūdį, stiprina imuninę sistemą. Vyšnių sultyse esantys fermentai apsaugo dantis nuo ėduonies.
  • Avietės. Avietėse gausu vitamino C, folio rūgšties ir mangano. Šių uogų vartojimas padeda apsisaugoti nuo virusų, onkologinių susirgimų.
  • Braškės. Visų mylimos, vasarinės uogos žinomos dėl savo saldaus skonio ir naudingųjų savybių – padeda reguliuoti svorį, išvengti širdies ligų.

Visos uogos yra naudingos, todėl pasirinkus pasigaminti pyragą su uogomis bus geriausias jūsų priimtas sprendimas.

Žavingieji pyragai su uogomis

Pyragų su uogomis galima prisigalvoti pačių įvairiausių. Tačiau kiekvienas receptas yra savaip žavingas ir skoniu neprilygstamas.

  • Kakavinis pyragas su uogomis. Pyragas šokoladinės spalvos, kuris pagamintas iš kakavos. Uogomis papuošiamas iškepto pyrago viršus.
  • Pyragas su miško uogomis. Pyragas, kurio gamybai reikalingi biskvitiniai sluoksniai, kurie pertepami grietinėle ir jogurtu. Pagamintas pyragas sudedamas į kepimo formą ir palaikomas šaldytuve. Atšalęs pyragas papuošiamas miško uogomis.
  • Nekeptas pyragas su uogomis. Gaivus ir labai skanus vasaros pyragas. Gaminimui galima naudoti vienos ar kelių rūšių uogas, varškę, maskarponę ir kitus derančius produktus. Svarbiausia sąlyga - uogas kruopščiai nuplauti ir išimti kauliukus, kad būtų galima mėgautis ką tik pagaminto pyrago skoniu.
  • Minkštas varškės pyragas su uogomis. Minkštas, purus, su švelniu varškės ir uogų sluoksniu, bei kokosiniais trupiniais. Gaminant pyragą galima dėti šviežias braškes, konservuotus vaisius, šaldytas uogas.

Jūratės Gulbinienės kepyklėlėje galite įsigyti šių pyragų su uogomis.

  • LEVANDŲ pyragas. Šviesus biskvitas perteptas levandų ir grietinėlės kremu, pagardintu šilauogėmis. Viršutinis sluoksnis: raudonų uogų želė tik dar labiau atskleis vasariškai gaivų skonį.
  • Pyragas SEKLYČIA (su uogiene). Trapūs lakštai sutepti neriebiu virtu kremu su citrina ir spanguolių uogiene. Šį pyragą dar kepdavo mūsų močiutės. Tai ypatingo skonio pyragas, vertas kiekvieno dėmesio ir laiko.
  • Pyragas su uogiene. Pagerintas biskvitas su uogienės įdaru. Mūsų pamėgtas trupininis pyragas perteptas uogienės sluoksniu.
  • Šakočio pyragas. Šakočio gabalėliai sutepami karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno „Rududu“ kremu ir juodųjų serbentų uogiene. Garantuojame, kad šis pyragas itin patiks saldumynų mėgėjams.

Pyrago su uogomis užsakymas ir pristatymas

Reikia pripažinti, kad kiekvienas gali pasigaminti šviežių ir skanų pyragą su uogomis. Dauguma gamindami namuose turi savo gaminimo specifiką, individualius pyrago su uogomis gaminimo būdus ir puošimo techniką, bet ne kiekvienam pavyksta atrasti laiko šviežio ir gražiai papuošto (pagal šventės tematiką) pyrago su uogomis pasigaminimui. Todėl Jūratės Gulbinienės konditerių komanda visada yra pasiruošusi pagelbėti ir pagaminti tavo pasirinktą pyragą su uogomis. Mūsų komanda kasdien su meile gamina ir pristato skanius tortus, pyragus, sausainius ir kitus saldumynus į namus, kavines, restoranus ar biurus.

Jūratės Gulbinienės gaminami konditeriniai gaminiai gali būti patogiai užsakomi:

  1. Internetu (patogi savitarna veikianti 24 val. / parą 7 dienas per savaitę),
  2. Telefonu paskambinus numeriu (8 670) 000 87
  3. Messenger’iu (parašyk žinutę čia pat dešiniame kampe)
  4. El.paštu info@tortai-pyragai.lt
  5. Firminėse Jūratės Gulbinienės parduotuvėse

Užsakymo metu galima pasirinkti kiekvienam patogų pyrago su uogomis atsiėmimo ar pristatymo būdą. Sutartą dieną pyragą su uogomis pristatysime nurodytu adresu su specialiai tam pritaikytu mūsų asmeniniu transportu.

Nuolatos džiaugiamės, kad dauguma išbandžiusių mūsų produkciją vėlgi sugrįžta išbandyti ir atrasti kažką naujo. Todėl jeigu pavyko rasti tai ko ieškai, drąsiai rinkis, nedvejok ir užsisakyk. Pristatysime išsirinktą saldumyną iki nurodytų durų. Su Jūratės Gulbinienės komanda visada labai patogu, paprasta, greita ir skanu. Išsirink ir smaližiauk.

Mūsų parduotuvėje galima įsigyti tokių desertų kaip:

  • Tortas su uogomis;
  • Tortas su uogomis ir gėlėmis;
  • Tortas EGZOTIŠKA PANAKOTA;
  • Tortas VAISINIS SENOLIUKAS;
  • JOGURTINIS tortas;
  • LEVANDŲ pyragas.

Aukščiau išvardinome tik keletą gaminių, bet juk visada galima nustebinti artimą papildoma saldžia konditerine smulkmenėle, kuri dar nebuvo ragauta. Išsirink dar vieną skanų saldumyną.