Snickers tortas - patiks kiekvienam

Snickers tortas – tai smaližių svajonė. Šis tortas turbūt saldžiausias planetoje ir dėl jo nuostabaus skonio jam atsispirti negali maži ir dideli. Burnoje tirpstantis, saldus malonumas. Vos pamačius šį tortą norisi nieko nelaukiant paimti jo kąsnelį. Šis tortas puikiai valgosi prie arbatos ar kavos puodelio.

Žmonės galvoja, kad pasigaminti šį tortą yra sudėtingas ir ilgų laiko sąnaudų reikalaujantis darbas, bet taip nėra! Žinoma, jeigu stinga laiko torto gamybai, jį galite užsisakyti pas mus. Papasakokite savo lūkesčius, kokio torto tikitės, kokiomis dekoracijomis jį papuošti ir mes pasistengsime šį norą išpildyti.

Tortas ne tik gimtadieniams, bet ir vestuvėms

Šis tortas puikus pasirinkimas visomis progomis - gimtadienis, krikštynos, sukaktys, vestuvės – tortas įneš į šventę saldumo ir įsimintinų akimirkų. Verta paminėti, kad tortas jau kelis metus iš eilės tituluojamas vienu iš skaniausių tortų ir jeigu žinote, kad šventėje bus daug smaližių, Snickers tortas turi keliauti su jumis!

Torto dekoravimas

Dekoravimo būdų yra pačių įvairiausių. Kokį būdą pasirinksite priklauso nuo jūsų fantazijų, pasirinktos torto formos,  šventės paskirties.

  • Dekoravimas trafaretais – vienas iš paprasčiausių puošimo būdų. Užteks trafaretą  padėti ant torto ir apibarstyti jį norimais pabarstukais.
  • Cukrinės gėlės. Jos atrodys kaip tikros ir paįvairins jūsų šventę. Jeigu cukrinės gėlės netinkamos, gėlininkai šventės vietoje papuoš tortą tikromis gėlėmis jas suderinę, kad viskas tiktų prie šventės tematikos.
  • Paviršiaus padengimas cukriniu sluoksniu suteiks tortui elegancijos, didingumo ir spalvingumo. Cukriniu sluoksniu dažniausiai dengiami tortai skirti krikštynoms, vaikų šventėms, ypatingoms ir išskirtinėms progoms.
  • Dekoravimas vaisiais. Vienas iš gardžiausių dekoravimo būdų. Šis dekoravimo būdas tortui priduoda natūralumo, vasaros skonio gaivumą.
  • Puošimas Snickers šokoladukais puikus pasirinkimas dideliems smaližiams. Šokoladinį batonėlį galima dėti vientisą arba supjaustyti dalimis ir paskirstyti per kelias torto vietas.

Snickers torto užsakymas ir pristatymas

Reikia pripažinti, kad kiekvienas gali pasigaminti šviežų ir skanų Snickers tortą. Dauguma gamindami namuose turi savo gaminimo specifiką, individualius Snickers torto gaminimo būdus ir puošimo techniką, bet ne kiekvienam pavyksta atrasti laiko šviežio ir gražiai papuošto (pagal šventės tematiką) Snickers torto pasigaminimui. Todėl Jūratės Gulbinienės konditerių komanda visada yra pasiruošusi pagelbėti ir pagaminti tavo pasirinktą Snickers tortą. Mūsų komanda kasdien su meile gamina ir pristato skanius tortus, pyragus, sausainius ir kitus saldumynus į namus, kavines, restoranus ar biurus.

Jūratės Gulbinienės gaminami konditeriniai gaminiai gali būti patogiai užsakomi:

  1. Internetu (patogi savitarna veikianti 24 val. / parą 7 dienas per savaitę),
  2. Telefonu paskambinus numeriu (8 670) 000 87
  3. Messenger’iu (parašyk žinutę čia pat dešiniame kampe)
  4. El.paštu info@tortai-pyragai.lt
  5. Firminėse Jūratės Gulbinienės parduotuvėse

Užsakymo metu galima pasirinkti kiekvienam patogų Snickers torto atsiėmimo ar pristatymo būdą. Sutartą dieną Snickers tortą pristatysime nurodytu adresu su specialiai tam pritaikytu mūsų asmeniniu transportu.

Nuolatos džiaugiamės, kad dauguma išbandžiusių mūsų produkciją vėlgi sugrįžta išbandyti ir atrasti kažką naujo. Todėl jeigu pavyko rasti tai ko ieškai, drąsiai rinkis, nedvejok ir užsisakyk. Pristatysime išsirinktą saldumyną iki nurodytų durų. Su Jūratės Gulbinienės komanda visada labai patogu, paprasta, greita ir skanu. Išsirink ir smaližiauk.