Snikerinis tortas - burnoje tirpstanti svajonė

Tikriausiai visi Snickers šokoladuko mėgėjai, ne kartą gyvenime yra pasvajoję apie bent dešimt kartų didesnį saldųjį šokolado, karamelės ir skrudintų riešutų batonėlį. Kad ir kaip būtų gaila, bet tokių didelių Snickers šokoladukų parduotuvių lentynose nėra, tačiau Jūratės Gulbinienės tortų meistrai išpildė smaližių svajones ir sukūrė tortą, kurio skonis stulbinamai primena Snickers šokoladuką. Šokoladu aplietas karamelinis biskvitas, perteptas grietinėlės bei karamelės kremu ir pagardintas skrudintais žemės riešutais - tarsi burnoje tirpstanti svajonė. Šis nuostabaus skonio Snikerinis tortas gali greitai pasiekti tavo namus, tereikia jį užsisakyti Jūratės Gulbinienės tortai internetinėje svetainėje.

Snikerinis tortas puikiai tinka ne tik prie arbatos ar kavos puodelio jaukioje namų terasoje, bet ir vestuvėms, krikštynoms, gimtadieniams, teminiams vakarėliams ir net verslo susitikimams. Jeigu vis dėlto abejojate ar šis, labai visų šeimų mėgstamas, bet rodos ypatingai nedekoruotas tortas, tiks jūsų šventei, nesijaudinkite, tikrai tiks. Snikerinis tortas gali būti papuoštas įvairiausiais patraukliais papuošimais pagal kiekvieno norus ir poreikius. Tereikia surasti norimą torto išvaizdą savo telefone ar matytą nuotrauką internete, pridėti nuotrauką užsakant tortą mūsų svetainėje ir nurodyti kokios sudėties tortas turėtų būti pagamintas. Labai paprasta. Šis skonis gali lydėti jus kiekvienoje svarbioje šventėje su jai tinkamais torto puošybos elementais.

Snikerinis tortas tinka įvairioms šventėms:

  • Gimtadieniams;
  • Vestuvėms,
  • Krikštynoms;
  • Teminiams vakarėliams;
  • Mokyklos / darželio šventėms;
  • Kalėdoms / naujiesiems metams;
  • Valentino dienai;
  • Velykoms;

Tortas visoms progoms

Šis tortas neabejotinai papuoš bet kokios šventės stalą. Tačiau jei vis dar abejojate dėl Snikerinio torto tinkamumo jūsų šventei ir jus baimina sudėtingas saldėsio užsakymo procesas, nustumkite baimes į šalį. Tereikia užsukti į tortai-pyragai.lt puslapį, rasti burnoje tirpstantį Snikerinį tortą ir pradėti užsakymo procesą. Užsakant tortą tereikia pasirinkti norimą torto svorį, aukštų skaičių ar norimą saldėsio formą. Vėliau toje pačioje formoje galite įrašyti norimą torto užrašą ir išsamiai aprašyti, kaip norėtumėte, jog būtų dekoruotas jūsų tortas. Turime sukaupę daug puošimo pavyzdžių, iš kurių galite išsirinkti patinkantį, o skonis bus Snikerinis. Siekiant, kad tortas būtų dekoruotas tiksliai taip, kaip matėte „Facebook“, „Instagram“ ar „Pinterest“ programėlėse, galite vieno mygtuko paspaudimu įkelti failą į užklausos formoje esantį langelį, kuriame pavaizduotas jūsų norimas torto puošybos būdas ir jūsų tortas bus būtent toks apie kokį svajojate.

Reikia pripažinti, kad kiekvienas gali pasigaminti šviežų ir skanų snikerinį tortą. Dauguma gamindami namuose turi savo gaminimo specifiką, individualius snikerinio torto gaminimo būdus ir puošimo techniką, bet ne kiekvienam pavyksta atrasti laiko šviežio ir gražiai papuošto (pagal šventės tematiką) snikerinio torto pasigaminimui. Todėl Jūratės Gulbinienės konditerių komanda visada yra pasiruošusi pagelbėti ir pagaminti tavo pasirinktą snikerinį tortą. Mūsų komanda kasdien su meile gamina ir pristato skanius tortus, pyragus, sausainius ir kitus saldumynus į namus, kavines, restoranus ar biurus.

Jūratės Gulbinienės gaminami konditeriniai gaminiai gali būti patogiai užsakomi:

  1. Internetu (patogi savitarna veikianti 24 val. / parą 7 dienas per savaitę),
  2. Telefonu paskambinus numeriu (8 670) 000 87
  3. Messenger’iu (parašyk žinutę čia pat dešiniame kampe)
  4. El.paštu info@tortai-pyragai.lt
  5. Firminėse Jūratės Gulbinienės parduotuvėse

Užsakymo metu galima pasirinkti kiekvienam patogų snikerinio torto atsiėmimo ar pristatymo būdą. Sutartą dieną snikerinį tortą pristatysime nurodytu adresu su specialiai tam pritaikytu mūsų asmeniniu transportu.

Nuolatos džiaugiamės, kad dauguma išbandžiusių mūsų produkciją vėlgi sugrįžta išbandyti ir atrasti kažką naujo. Todėl jeigu pavyko rasti tai ko ieškai, drąsiai rinkis, nedvejok ir užsisakyk. Pristatysime išsirinktą saldumyną iki nurodytų durų. Su Jūratės Gulbinienės komanda visada labai patogu, paprasta, greita ir skanu. Išsirink ir smaližiauk.