Vasaros sezonai ypatingai mus lepina saulės šiluma. Štai keletas patarimų, kaip elgtis su konditerijos gaminiais šiltuoju sezonu.

sun_with_face Atsiėmus konditerijos, ypač tortus ar kitus glaistytus gaminius, rekomenduojame kuo greičiau juos vežti į namus, ar į šventės vietą ir laikyti šaldytuve.

sun_with_face Stenkities konditerijos gaminius laikyti kuo atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių. Tortų ir kitų desertų gamyboje yra naudojami pieno produktai, tad esant tiesioginiams saulės spinduliams, šie ingredientai pradeda greičiau gesti.

sun_with_face Kreminius konditerinius gaminius PRIVALOMA laikyti šaldytuve (nuo 0 °C iki +6 °C). Jokiu būdu nelaikyti rūsyje, balkone ar automobilyje.

sun_with_face Jei norite konditerijos gaminius transportuoti tolimesnį kelią, pasirūpinkite kelioniniu šaldytuvu, šaltkrepšiu ar kondicionieriumi, kad sumažintume oro temperatūrą visos kelionės metu. Jei yra galimybė, rinktis karščiui atsparius gaminius.

sun_with_face Užsisakant šventinius desertus, jei yra galimybė, prašykite, kad atvežtų juos gaminanti įmonė su specialiomis mašinomis, kuriuose yra įrengti šaldytuvai.

sun_with_face Šventės vietoje iš anksto pasiruoškite vietą gaminių laikymui atskirame šaldytuve nuo kitų maisto produktų. Nes tortai linkę sugerti pašalinius kvapus.

Keli, bet ypatingai svarbūs patarimai, kurių rekomenduojame laikytis, jeigu norit išlaikyti konditerijos gaminius gražius, sveikus bei tinkamus vartoti. hugs

Norintiems pasmaližiauti prie vandens telkinių, kur ilgą laiką neturėsite galimybės gaminių pasidėti į šaldytuvą, rekomenduojame rinktis kremo ar šokolado neturinčią produkciją. Tai mūsų skanieji šakočiai, bei sausainiai! drooling_face