Vertas dėmesio trupininis pyragas su uogiene

Ar atsiras tokių, kuriems nepatinka pyragai ir kiti skanumynai? Tikriausiai, kad ne, nes visi mėgsta saldumynus ir šioje vietoje abejonių nekyla. Normalu, kad vieniems patinka tortai, kitiems sausainiai, kitiems pyragai, o dar kitiems sveiki batonėliai aplieti šokoladu. Bet trupiniam pyragui su uogiene neatsispirs nei vienas.

Trupininis pyragas su uogiene - tai svajonė pyrago pavidale. Tai pyragas, kurį gamindavo mūsų močiutės, mamos, kurį gaminame mes ir tikėtina, kad gamins mūsų vaikai. Šis pyragas vertas kiekvieno dėmesio ir gali būti gardinamas įvairiausiomis uogienėmis: braškių, aviečių, svarainių, serbentų, vyšnių ir kitomis.

Uogienių pasirinkimas trupininiam pyragui

Uogienių pasirinkimas yra labai platus ir kiekviena rūšis skiriasi savo skoniu bei tekstūra. Vienos uogienės yra labai saldžios, kitos mažiau, dar kitos gali pasižymėti rūgščiu skoniu. Šiame skyrelyje susipažinsite su populiariausiomis uogienėmis, kurios yra naudojamos gaminant trupininį pyragą su uogiene. Tikimės, kad tai padės išsirinkti tinkamiausią uogienę, nesvarbu pyragą gaminsite namuose ar užsisakysite pas mus.

  • Braškių uogienė. Populiariausia uogienė, kuri mėgstama visų dėl saldumo ir nostalgiškų vasaros prisiminimų. Ši uogienė ne tik tepama ant batono, skanaujama su blynais, bet ir įmaišoma į pyragus.
  • Aviečių uogienė. Avietės - labai saldžios ir skanios sezoninės uogos. Aviečių uogienė yra ne tik skani, bet ir naudinga sveikatai, nes padeda apsisaugoti nuo peršalimo ligų. Aviečių uogienė suteiks saldų ir nepamirštamą skonį trupininiam pyragui.
  • Serbentų uogienė. Kam teko skanauti serbentus, tikriausiai žinote, kad juodieji yra saldesni, o raudonieiji rūgštesni. Žinant kokią serbentų uogienę mėgstate, nesunku bus išsirinkti kuria uogiene padengti trupininį pyragą.
  • Svarainių uogienė. Svarainiai yra rūgštoki vaisiai, tačiau svarainių uogienė gali būti labai saldi, jeigu ją gaminant pridėsite pakankamai cukraus. Uogienė pasigamina lengvos tekstūros ir yra tinkama trupininio pyrago pagrindui padengti.

Trupininio pyrago gaminimo ypatumai

Trupininio pyrago su uogiene gaminimas yra labai paprastas, nereikalaujantis įmantrių produktų. Pyrago gaminimui reikalingi miltai, kepimo milteliai, cukrus, druska, kiaušiniai, sviestas ir mėgstama uogienė. Gaminimo procesas prasideda sviestą supjaustant kubeliais ir dubenyje išmaišant miltus. Į miltų masę sudedami kepimo milteliai, cukrus, druska ir sviesto kubeliai. Sudėjus produktus ir juos išmaišius pradedama minkyti tešla, kuri po to turi būti trinama tarp pirštų, kol gaunasi smulkūs trupiniai. Trupiniai beriami į kepimo skardą ir gerai suspaudžiami. Ant viršaus dedama ir tolygiai paskirstoma uogienė, pyrago viršus apibarstomas likusiais trupiniais ir pyragas pašaunamas kepti. 
Žinoma, gaminimo būdų yra daug, todėl kartais išsirinkti tinkamą yra sudėtinga. Todėl jeigu nerandate tinkamo recepto ar suprantate, kad pyrago gaminimas ne jums, maloniai kviečiame kreiptis į Jūratės Gulbinienės konditerius, kurie pyragą pagamins pagal jūsų pageidavimus.

Trupininio pyrago su uogiene užsakymas ir pristatymas

Reikia pripažinti, kad kiekvienas gali pasigaminti šviežų ir skanų trupininį pyragą su uogiene. Dauguma gamindami namuose turi savo gaminimo specifiką, individualius trupininio pyrago su uogiene gaminimo būdus ir puošimo techniką, bet ne kiekvienam pavyksta atrasti laiko šviežio ir gražiai papuošto (pagal šventės tematiką) trupininio pyrago su uogiene pasigaminimui. Todėl Jūratės Gulbinienės konditerių komanda visada yra pasiruošusi pagelbėti ir pagaminti tavo pasirinktą trupininį pyragą su uogiene. Mūsų komanda kasdien su meile gamina ir pristato skanius tortus, pyragus, sausainius ir kitus saldumynus į namus, kavines, restoranus ar biurus.

Jūratės Gulbinienės gaminami konditeriniai gaminiai gali būti patogiai užsakomi:

  1. Internetu (patogi savitarna veikianti 24 val. / parą 7 dienas per savaitę),
  2. Telefonu paskambinus numeriu (8 670) 000 87
  3. Messenger’iu (parašyk žinutę čia pat dešiniame kampe)
  4. El.paštu info@tortai-pyragai.lt
  5. Firminėse Jūratės Gulbinienės parduotuvėse

Užsakymo metu galima pasirinkti kiekvienam patogų trupininio pyrago su uogiene atsiėmimo ar pristatymo būdą. Sutartą dieną trupininį pyragą su uogiene pristatysime nurodytu adresu su specialiai tam pritaikytu mūsų asmeniniu transportu.

Nuolatos džiaugiamės, kad dauguma išbandžiusių mūsų produkciją vėlgi sugrįžta išbandyti ir atrasti kažką naujo. Todėl jeigu pavyko rasti tai ko ieškai, drąsiai rinkis, nedvejok ir užsisakyk. Pristatysime išsirinktą saldumyną iki nurodytų durų. Su Jūratės Gulbinienės komanda visada labai patogu, paprasta, greita ir skanu. Išsirink ir smaližiauk.