MEDUTIS (tortas BIČIULIS): MEDUTIS (tortas BIČIULIS) — medaus lakštai pertepami grietinės ir grietinėlės kremu.
Tortas BONAPARTAS: Tortas BONAPARTAS — trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu ir spanguolių uogiene.
Tortas BRAŠKIUKAS: Tortas BRAŠKIUKAS — specialiai keptas geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės, grietinėlės kremu ir braškių įdaru.
Tortas su uogomis (Tortas BRAŠKIUKAS): Tortas su uogomis (Tortas BRAŠKIUKAS) — specialiai keptas geltonas biskvitas perteptas grietinės, grietinėlės kremu ir šviežių braškių įdaru. Norint užtikrinti natūralumą, savo tortų sudėtyje nenaudojame jokių standiklių, todėl šviežių uogų tortai yra drėgnesni, "šlapesni" ir gali ant padėkliuko pabėgti uogų sulčių. Tortas su uogomis (Tortas BRAŠKIUKAS) — torte naudojame šviežias braškes.
GRILIAŽINIS tortas: GRILIAŽINIS tortas — purūs baltas ir rudas biskvitai sutepami virtu sviestiniu kavos kremu su griliažu.
Tortas KANKORĖŽIS: Tortas KANKORĖŽIS — specialiai kepti baltyminiai lakštai pakaitomis su trapiosios tešlos lakštais pertepami virtu sviestiniu kavos kremu su riešutais.
Tortas MARGENIS: Tortas MARGENIS — aguoninis biskvitas, morenginis ir medaus lakštai sutepami neriebiu virtu kremu su juodųjų serbentų uogiene ir grietinės, grietinėlės kremu.
Tortas MASKARPONĖ (gaivus tortas su maskarpone): Tortas MASKARPONĖ (gaivus tortas su maskarpone) — baltas purus biskvitas, perteptas minkštu, puriu, švelnaus skonio sūrio kremu su braškėmis. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono. Tortas MASKARPONĖ — su braškėmis.
PERSIKINIS biskvitinis medaus tortas: PERSIKINIS biskvitinis medaus tortas — specialiai keptas geltonas biskvitas ir medaus lakštai pertepti grietinės, grietinėlės kremu su persikų įdaru.
Tortas MIŠKO UOGA: Tortas MIŠKO UOGA — specialiai keptas geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės, grietinėlės kremu ir miško uogų įdaru.
MORENGINIS tortas: MORENGINIS tortas — specialiai kepti baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu, karameliniu kremu su riešutais.
Tortas NAPOLEONAS: Tortas NAPOLEONAS — trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kremu ir juodųjų serbentų arba spanguolių uogiene (pastabose nurodykite, kokios rūšies uogienės norite).
Tortas ORBITA: Tortas ORBITA — sluoksniai: 1) gelsvas biskvitas sulaistytas kava su brendžio arba romo aromatu, 2) traškus šokoladinis,riešutinis sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą panakotą.
Tortas PANAKOTA: Tortas PANAKOTA — primena itališką desertą panakotą, sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas sulaistytas kava su brendžio aromatu, 2) purus šokoladinis grietinėlės deserto sluoksnis, 3) purus šokoladinis riešutinis grietinėlės deserto sluoksnis, 4) purus grietinėlės deserto sluoksnis.
Tortas RUDUDU: Tortas RUDUDU — trapūs lakštai sutepami sviesto ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno „Rududu“ kremu. Torto sudėtyje nėra kiaušinių.
BISKVITINIS tortas (tortas SENOLIUKAS): BISKVITINIS tortas (tortas SENOLIUKAS) — tortų „Čigonas“ ir „Aguoninis“ biskvitai pakaitomis pertepami grietinės ir grietinėlės kremu.
Tortas SMALIŽIUS: Tortas SMALIŽIUS — trys skirtingi lakštai (morenginis, rudas biskvitinis, geltonas biskvitinis) pertepami dviejų rūšių kremu (grietinės, grietinėlės ir virtu sviestiniu) su riešutais.
SNICKERS tortas (SNIKERINIS tortas): SNICKERS tortas (SNIKERINIS tortas) — šokoladiniu glajumi sulaistytas karamelinis biskvitas pertepamas grietinėlės ir karameliniu kremu su skrudintais žemės riešutais.
Tortas ŠOKOLADINĖ NAKTIS: Tortas ŠOKOLADINĖ NAKTIS — tamsus biskvitas, perteptas šokoladiniu kremu su traškiu šokoladiniu ir riešutiniu sluoksniu.
Tortas TRAPUKAS: Tortas TRAPUKAS — trapios tešlos ir baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu karameliniu kremu pakaitomis su citrininiu virtu sviestiniu kremu su riešutais.
Tortas VAISINĖ PANAKOTA: Tortas VAISINĖ PANAKOTA — sluoksniai: 1) purus kakavinis biskvitas, 2) purus grietinėlės ir trintų juodųjų serbentų deserto sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą panakotą, 4) purus grietinėlės ir trintų aviečių deserto sluoksnis.
Tortas VALDOVAS: Tortas VALDOVAS — specialiai keptas biskvitas su riešutais pertepamas sviestiniu karameliniu kremu.
Tortas VYŠNIUKAS: Tortas VYŠNIUKAS — specialiai keptas geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės, grietinėlės kremu ir vyšnių įdaru.
Tortas su uogomis (Tortas PAVASARIS): Tortas su uogomis (Tortas PAVASARIS) — kakavinis biskvitas su cinamonu, perteptas grietinėlės ir baltojo šokolado kremu su vyšniomis ir šilauogėmis. Tortas PAVASARIS — su vyšniomis ir šilauogėmis.
MANGŲ tortas (SŪRIO tortas su mangais): MANGŲ tortas (SŪRIO tortas su mangais) — egzotiškas, natūralus sūrio tortas su mangais, migdolų miltų paduku ir šakočio trupinėliais.
Tortas su uogomis (Tortas AVIETĖLĖ): Tortas su uogomis (Tortas AVIETĖLĖ) — specialiai keptas geltonas biskvitas perteptas grietinės, grietinėlės kremu ir šviežių aviečių įdaru. Norint užtikrinti natūralumą, savo tortų sudėtyje nenaudojame jokių standiklių, todėl šviežių uogų tortai yra drėgnesni, "šlapesni" ir gali ant padėkliuko pabėgti uogų sulčių. Tortas su uogomis (Tortas AVIETĖLĖ) — su šviežiomis avietėmis.
Tortas MIGDOLAS: Tortas MIGDOLAS — migdolų riešutų sviesto biskvitas be miltų perteptas grietinės, grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno „Rududu“ kremu.
Tortas EGZOTIŠKA PANAKOTA: Tortas EGZOTIŠKA PANAKOTA — sluoksniai: 1) datulių ir riešutų pagrindas, 2) purus sojų grietinėlės ir trintų aviečių sluoksnis, 3) purus sojų grietinėlės sluoksnis, primenantis itališką desertą panakotą, 4) purus sojų grietinėlės ir trintų mangų sluoksnis.
Tortas su uogomis (Tortas ŠILO UOGA): Tortas su uogomis (Tortas ŠILO UOGA) — specialiai keptas purus, geltonas biskvitas perteptas grietinės, grietinėlės kremu ir šviežių šilauogių, aviečių įdaru. Norint užtikrinti natūralumą, savo tortų sudėtyje nenaudojame jokių standiklių, todėl šviežių uogų tortai yra drėgnesni, "šlapesni" ir gali ant padėkliuko pabėgti uogų sulčių. TTortas su uogomis (Tortas ŠILO UOGA) — su šilauogėmis ir avietėmis.