Aguoninis: spec. kepimo, purus geltonas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu su aguonomis.
Bičiulis: medaus lakštai pertepami grietinės - grietinėlės kremu.
Bonapartas: trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu ir spanguolių uogiene.
Braškiukas: specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir braškių įdaru.
Braškiukas (šviežių lietuviškų braškių): specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir šviežių lietuviškų braškių įdaru.
Čigonas: purus, rudas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu.
Garduolis: specialūs biskvitai su riešutais, džiovintais vaisiais ir morenginis sluoksnis sutepamas virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu.
Griliažinis: purūs baltas ir rudas biskvitai sutepami virtu sviestiniu kremu su griliažu.
Jogurtinis: baltas purus biskvitas, perteptas jogurtiniu su trintomis avietėmis kremu. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.
Kankorėžis: spec. kepimo baltyminiai lakštai pakaitomis su trapios tešlos lakštais pertepami trijų dalių virtu sviestiniu kremu su riešutais.
Kriaušiukas: baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės kremu ir kriaušių įdaru.
Margenis: aguoninis biskvitas, morenginis ir medaus lakštai sutepami neriebiu virtu kremu su juodųjų serbentų uogiene ir grietinės - grietinėlės kremu.
Maskarponė: baltas purus biskvitas, perteptas minkštu, puriu, švelnaus skonio sūrio kremu su braškėmis arba avietėmis. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.
Medaus Persikinis: specialaus kepimo geltonas biskvitas ir medaus lakštai pertepti grietinės - grietinėlės kremu su persikų įdaru.
Miško Uoga: specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir miško uogų įdaru.
Morenginis: specialaus kepimo baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu - karameliniu kremu su riešutais.
Napoleonas: trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kremu ir juodųjų serbentų arba spanguolių uogiene (pastabose nurodykite, kokios rūšies uogienės norite).
Oranžadas: plikytos masės lakštai, virtas neriebus kremas, džiovinti vaisiai (abrikosai, slyvos, razinos).
Orbita: sluoksniai: 1) gelsvas biskvitas sulaistytas kava su brendžio arba romo aromatu, 2) traškus šokoladinis-riešutinis sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota".
Panakota: primena itališką desertą "Panakota", sluoksniai: 1) purus baltas biskvitas sulaistytas kava su brendžio arba romo aromatu, 2) purus šokoladinis grietinėlės deserto sluoksnis, 3) purus šokoladinis riešutinis grietinėlės deserto sluoksnis, 4) purus grietinėlės deserto sluoksnis.
Riešutėlis: aguoninis biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu su riešutais.
Rududu: trapūs lakštai sutepami sviesto ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu. Torto sudėtyje nėra kiaušinių.
Senoliukas: tortų "Čigonas" ir "Aguoninis" biskvitai pakaitomis pertepami grietinės - grietinėlės kremu.
Smaližius: trys skirtingi lakštai (morenginis, rudas biskvitinis, geltonas biskvitinis) pertepami dviejų rūšių kremu (grietinės - grietinėlės ir virtu sviestiniu) su riešutais.
Snikerinis: šokoladiniu glajumi sulaistytas karamelinis biskvitas pertepamas grietinėlės ir karameliniu kremu su skrudintais žemės riešutais.
Sūrio Tortas: baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su džiovintomis slyvomis ir abrikosais.
Sūrio Tortas (su alyvuogėmis): baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su alyvuogėmis.
Šokoladinis: tamsus biskvitas su vyšniomis, perteptas šokoladiniu kremu su šokolado gabalėliais.
Trapukas: trapios tešlos ir baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu karameliniu kremu pakaitomis su citrininiu virtu sviestiniu kremu su riešutais.
Vaisinė Panakota: sluoksniai: 1) gelsvas biskvitas, 2) purus grietinėlės ir trintų juodųjų serbentų deserto sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota", 4) purus grietinėlės ir trintų aviečių deserto sluoksnis.
Vaisinis Aguoninis: spec. kepimo, purus geltonas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu su aguonomis ir smulkintais šviežiais vaisiais.
Vaisinis Bičiulis: medaus lakštai pertepami grietinės - grietinėlės kremu su smulkintais šviežiais vaisiais.
Vaisinis Senoliukas: tortų "Čigonas" ir "Aguoninis" biskvitai pakaitomis pertepami grietinės - grietinėlės kremu ir smulkintais šviežiais vaisiais.
Valdovas: specialaus kepimo biskvitas su riešutais pertepamas sviestiniu karameliniu kremu.
Vėdrynas: specialaus kepimo plikytas biskvitas su riešutais perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu.
Vyšniukas: specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir vyšnių įdaru.
Vitražas: įvairių biskvitų gabalėliai pertepti neriebiu virtu sviestiniu kremu ir įvairių vaisių gabalėliais.
Pavasaris: kakavinis biskvitas su cinamonu, perteptas grietinėlės ir balto šokolado kremu su vyšniomis ir šilauogėmis.
Sūrio Tortas su mangais: egzotiškas, natūralus sūrio tortas su mangais, migdolų miltų paduku ir šakočio trupinėliais.
Avietėlė (šviežių aviečių): specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir šviežių aviečių įdaru.
Migdolas: migdolų riešutų sviesto biskvitas be miltų perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu.