0

Jūsų krepšelis yra tuščias.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Tortas traukinukas lėktuvas Tortas traukinukas lėktuvas

Tortas traukinukas lėktuvas - 905_S

nuo (kg): 32,50 €

Price as configured: 23 €

/kg
Keisk puošimą
Svoris, kg

Kaina priklauso nuo išsirinkto skonio

Svoris nuo ir iki, nes gaminant atsiranda paklaida.
Kuo didesnis svoris, tuo didesnė paklaida.

Maksimalus ženklų kiekis: 5

Maksimalus ženklų kiekis: 5

Maksimalus ženklų kiekis: 200

Maksimalus ženklų kiekis: 200

Pasirinkite failą

Nepasirinktas failas

Galimi failų tipai: jpg,png,jpeg,JPG,PNG,JPEG

Maksimalus paveikslėlio plotis: 9933 px.

Maksimalus paveikslėlio aukštis: 14043 px.

  • Neštuvai
  • Stovas 2 aukštų
  • Stovas 3 aukštų
  • Stovas 3 aukštų kalvio su lankais
  • Stovas 3 aukštų metalinis
  • Stovas 4 aukštų
  • Stovas 5 aukštų kalvio su lankais
  • Stovas 5 aukštų kalvio šviesus su šakom
  • Stovas 5 aukštų kalvio tamsus su šakom
  • Tortinė
  • Veidrodis

Price as configured: 23 €

Aguoninis: spec. kepimo, purus geltonas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu su aguonomis.

Ananasas: specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir ananasų įdaru.

Bičiulis: medaus lakštai pertepami grietinės - grietinėlės kremu.

Bonapartas: trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu ir spanguolių uogiene.

Braškiukas: specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir braškių įdaru.

Braškiukas (šviežių lietuviškų braškių): specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir šviežių lietuviškų braškių įdaru.

Čigonas: purus, rudas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu.

Garduolis: specialūs biskvitai su riešutais, džiovintais vaisiais ir morenginis sluoksnis sutepamas virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu.

Griliažinis: purūs baltas ir rudas biskvitai sutepami virtu sviestiniu kremu su griliažu.

Jogurtinis: baltas purus biskvitas, perteptas jogurtiniu su trintomis avietėmis kremu. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.

Kankorėžis: spec. kepimo baltyminiai lakštai pakaitomis su trapios tešlos lakštais pertepami trijų dalių virtu sviestiniu kremu su riešutais.

Karamelinis Paukštis: specialaus kepimo biskvitai sujungiami karameliniu paukščių pieno kremu su džiovintais vaisiais ir riešutais.

Kriaušiukas: baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės kremu ir kriaušių įdaru.

Margenis: aguoninis biskvitas, morenginis ir medaus lakštai sutepami neriebiu virtu kremu su juodųjų serbentų uogiene ir grietinės - grietinėlės kremu.

Maskarponė: baltas purus biskvitas, perteptas minkštu, puriu, švelnaus skonio sūrio kremu su braškėmis arba avietėmis. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.

Medaus Persikinis: specialaus kepimo geltonas biskvitas ir medaus lakštai pertepti grietinės - grietinėlės kremu su persikų įdaru.

Miško Uoga: specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir miško uogų įdaru.

Morenginis: specialaus kepimo baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu - karameliniu kremu su riešutais.

Napoleonas: trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kremu ir juodųjų serbentų arba spanguolių uogiene (pastabose nurodykite, kokios rūšies uogienės norite).

Oranžadas: plikytos masės lakštai, virtas neriebus kremas, džiovinti vaisiai (abrikosai, slyvos, razinos).

Orbita: sluoksniai: 1) gelsvas biskvitas sulaistytas kava su brendžio arba romo aromatu, 2) traškus šokoladinis-riešutinis sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota".

Panakota: primena itališką desertą "Panakota", sluoksniai: 1) purus baltas biskvitas sulaistytas kava su brendžio arba romo aromatu, 2) purus šokoladinis grietinėlės deserto sluoksnis, 3) purus šokoladinis riešutinis grietinėlės deserto sluoksnis, 4) purus grietinėlės deserto sluoksnis.

Paukščių Pienas: trapūs lakštai sutepami paukščių pieno kremu ir persikų įdaru.

Persikas: specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir persikų ar abrikosų įdaru.

Riešutėlis: aguoninis biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu su riešutais.

Rududu: trapūs lakštai sutepami sviesto ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu. Torto sudėtyje nėra kiaušinių.

 

Senoliukas: tortų "Čigonas" ir "Aguoninis" biskvitai pakaitomis pertepami grietinės - grietinėlės kremu.

Smaližius: trys skirtingi lakštai (morenginis, rudas biskvitinis, geltonas biskvitinis) pertepami dviejų rūšių kremu (grietinės - grietinėlės ir virtu sviestiniu) su riešutais.

Snikerinis: šokoladiniu glajumi sulaistytas karamelinis biskvitas pertepamas grietinėlės ir karameliniu kremu su skrudintais žemės riešutais.

Sūrio Tortas: baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su džiovintomis slyvomis ir abrikosais.

Sūrio Tortas (su alyvuogėmis): baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su alyvuogėmis.

Šokoladinis: tamsus biskvitas su vyšniomis, perteptas šokoladiniu kremu su šokolado gabalėliais.

Trapukas: trapios tešlos ir baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu karameliniu kremu pakaitomis su citrininiu virtu sviestiniu kremu su riešutais.

Vaisinė Panakota: sluoksniai: 1) gelsvas biskvitas, 2) purus grietinėlės ir trintų juodųjų serbentų deserto sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota", 4) purus grietinėlės ir trintų aviečių deserto sluoksnis.

Vaisinis Aguoninis: spec. kepimo, purus geltonas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu su aguonomis ir smulkintais šviežiais vaisiais.

Vaisinis Bičiulis: medaus lakštai pertepami grietinės - grietinėlės kremu su smulkintais šviežiais vaisiais.

Vaisinis Senoliukas: tortų "Čigonas" ir "Aguoninis" biskvitai pakaitomis pertepami grietinės - grietinėlės kremu ir smulkintais šviežiais vaisiais.

Valdovas: specialaus kepimo biskvitas su riešutais pertepamas sviestiniu karameliniu kremu.

Vėdrynas: specialaus kepimo plikytas biskvitas su riešutais perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu.

Vyšniukas: specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir vyšnių įdaru.

Vitražas: įvairių biskvitų gabalėliai pertepti neriebiu virtu sviestiniu kremu ir įvairių vaisių gabalėliais.

Pavasaris: kakavinis biskvitas su cinamonu, perteptas grietinėlės ir balto šokolado kremu su vyšniomis ir šilauogėmis.

Sūrio Tortas su mangais: egzotiškas, natūralus sūrio tortas su mangais, migdolų miltų paduku ir šakočio trupinėliais.

Avietėlė (šviežių aviečių): specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir šviežių aviečių įdaru.

Migdolas: migdolų riešutų sviesto biskvitas be miltų perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu.


Rinkis skonį (-ius)

Rinkis Skonį – Pasirinkite sau labiau patinkantį skonį iš skirtingų variantų. Čia galite surasti visiems gerai žinomus, laiko patikrintus ir pamėgtus receptus bei naujus ir unikalius skonius!

  • Aguoninis

    spec. kepimo, purus geltonas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu su aguonomis.

  • Ananasas

    specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir ananasų įdaru.

  • Avietėlė (šviežių aviečių)

    specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir šviežių aviečių įdaru.

  • Bičiulis

    medaus lakštai pertepami grietinės - grietinėlės kremu.

  • Bonapartas

    trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu ir spanguolių uogiene.

  • Braškiukas

    specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir braškių įdaru.

  • Braškiukas (šviežių lietuviškų braškių)

    specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir šviežių lietuviškų braškių įdaru.

  • Čigonas

    purus, rudas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu.

  • Garduolis

    specialūs biskvitai su riešutais, džiovintais vaisiais ir morenginis sluoksnis sutepamas virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu.

  • Griliažinis

    purūs baltas ir rudas biskvitai sutepami virtu sviestiniu kremu su griliažu.

  • Jogurtinis

    baltas purus biskvitas, perteptas jogurtiniu su trintomis avietėmis kremu. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.

  • Kankorėžis

    spec. kepimo baltyminiai lakštai pakaitomis su trapios tešlos lakštais pertepami trijų dalių virtu sviestiniu kremu su riešutais.

  • Karamelinis Paukštis

    specialaus kepimo biskvitai sujungiami karameliniu paukščių pieno kremu su džiovintais vaisiais ir riešutais.

  • Kriaušiukas

    baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės kremu ir kriaušių įdaru.

  • Margenis

    aguoninis biskvitas, morenginis ir medaus lakštai sutepami neriebiu virtu kremu su juodųjų serbentų uogiene ir grietinės - grietinėlės kremu.

  • Maskarponė

    baltas purus biskvitas, perteptas minkštu, puriu, švelnaus skonio sūrio kremu su braškėmis arba avietėmis. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.

  • Medaus Persikinis

    specialaus kepimo geltonas biskvitas ir medaus lakštai pertepti grietinės - grietinėlės kremu su persikų įdaru.

  • Migdolas

    migdolų riešutų sviesto biskvitas be miltų perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu.

  • Miško Uoga

    specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir miško uogų įdaru.

  • Morenginis

    specialaus kepimo baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu - karameliniu kremu su riešutais.

  • Napoleonas

    trapūs lakštai sutepami virtu sviestiniu kremu ir juodųjų serbentų arba spanguolių uogiene (pastabose nurodykite, kokios rūšies uogienės norite).

  • Oranžadas

    plikytos masės lakštai, virtas neriebus kremas, džiovinti vaisiai (abrikosai, slyvos, razinos).

  • Orbita

    sluoksniai: 1) gelsvas biskvitas sulaistytas kava su brendžio arba romo aromatu, 2) traškus šokoladinis-riešutinis sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota".

  • Panakota

    primena itališką desertą "Panakota", sluoksniai: 1) purus baltas biskvitas sulaistytas kava su brendžio arba romo aromatu, 2) purus šokoladinis grietinėlės deserto sluoksnis, 3) purus šokoladinis riešutinis grietinėlės deserto sluoksnis, 4) purus grietinėlės deserto sluoksnis.

  • Paukščių Pienas

    trapūs lakštai sutepami paukščių pieno kremu ir persikų įdaru.

  • Pavasaris

    kakavinis biskvitas su cinamonu, perteptas grietinėlės ir balto šokolado kremu su vyšniomis ir šilauogėmis.

  • Persikas

    specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir persikų ar abrikosų įdaru.

  • Riešutėlis

    aguoninis biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu su riešutais.

  • Rududu

    trapūs lakštai sutepami sviesto ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu. Torto sudėtyje nėra kiaušinių.

  • Senoliukas

    tortų "Čigonas" ir "Aguoninis" biskvitai pakaitomis pertepami grietinės - grietinėlės kremu.

  • Smaližius

    trys skirtingi lakštai (morenginis, rudas biskvitinis, geltonas biskvitinis) pertepami dviejų rūšių kremu (grietinės - grietinėlės ir virtu sviestiniu) su riešutais.

  • Snikerinis

    šokoladiniu glajumi sulaistytas karamelinis biskvitas pertepamas grietinėlės ir karameliniu kremu su skrudintais žemės riešutais.

  • Sūrio Tortas

    baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su džiovintomis slyvomis ir abrikosais.

  • Sūrio Tortas (su alyvuogėmis)

    baltas purus biskvitas, perteptas grietinės - grietinėlės ir lydyto sūrio kremu su alyvuogėmis.

  • Sūrio Tortas su mangais

    egzotiškas, natūralus sūrio tortas su mangais, migdolų miltų paduku ir šakočio trupinėliais.

  • Šokoladinis

    tamsus biskvitas su vyšniomis, perteptas šokoladiniu kremu su šokolado gabalėliais.

  • Trapukas

    trapios tešlos ir baltyminiai lakštai pertepami sviestiniu karameliniu kremu pakaitomis su citrininiu virtu sviestiniu kremu su riešutais.

  • Vaisinė Panakota

    sluoksniai: 1) gelsvas biskvitas, 2) purus grietinėlės ir trintų juodųjų serbentų deserto sluoksnis, 3) purus grietinėlės deserto sluoksnis, primenantis itališką desertą "Panakota", 4) purus grietinėlės ir trintų aviečių deserto sluoksnis.

  • Vaisinis Aguoninis

    spec. kepimo, purus geltonas biskvitas perteptas grietinės - grietinėlės kremu su aguonomis ir smulkintais šviežiais vaisiais.

  • Vaisinis Bičiulis

    medaus lakštai pertepami grietinės - grietinėlės kremu su smulkintais šviežiais vaisiais.

  • Vaisinis Senoliukas

    tortų "Čigonas" ir "Aguoninis" biskvitai pakaitomis pertepami grietinės - grietinėlės kremu ir smulkintais šviežiais vaisiais.

  • Valdovas

    specialaus kepimo biskvitas su riešutais pertepamas sviestiniu karameliniu kremu.

  • Vėdrynas

    specialaus kepimo plikytas biskvitas su riešutais perteptas grietinės - grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno "Rududu" kremu.

  • Vyšniukas

    specialaus kepimo geltonas ir rudas biskvitai pertepti grietinės - grietinėlės kremu ir vyšnių įdaru.

  • Vitražas

    įvairių biskvitų gabalėliai pertepti neriebiu virtu sviestiniu kremu ir įvairių vaisių gabalėliais.